登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 6月11日最後一次星期六亂買
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )
Author 6月11日最後一次星期六亂買
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-06-12 on 00:15
[quote]
On 2011-06-12 00:02, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-06-11 18:00, hinchung wrote:

啊...如果WP混過5蚊注又啱喎!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2011-06-12 on 00:28
一纵电脑高手在贴中奖票!
佩服!佩服!...............

Profiles of awayqq   
rickytlb

發表於: 2011-06-12 on 00:52
Quote:

On 2011-06-12 00:28, awayqq wrote:

跑馬仔係資歷+經驗+科技+策略+運氣+財力+長力+...嘅game嚟㗎!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-06-12 on 11:40
Quote:

On 2011-06-12 00:52, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-06-12 00:28, awayqq wrote:

跑馬仔係資歷+經驗+科技+策略+運氣+財力+長力+...嘅game嚟㗎!

我就最反對人講要用 " 財力 " 嚟形容賭馬,如果你冇你所講其他因素在手,祗靠財力,就真係輸哂副身家都似,反之,如果你有齊其他因素在手,就可以把贏得的財力積極,逐步逐步邁向成功之路了!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2011-06-12 on 12:00
Quote:

On 2011-06-12 11:40, JimmyMa wrote:

我就最反對人講要用 " 財力 " 嚟形容賭馬,如果你冇你所講其他因素在手,祗靠財力,就真係輸哂副身家都似,反之,如果你有齊其他因素在手,就可以把贏得的財力積極,逐步逐步邁向成功之路了!
[/quote]

我其實想將財力放第一位添㗎!財可通人鬼神,有財力可埋廐騎身邊收第一手料,可用最好嘅網絡投注,可用最好嘅數據公司提供實時數據,可叫人寫最啱自己睇嘅賽馬軟件,可用回扣方式買單棍雙Q,你話有財力係咪重要呢?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-06-12 on 12:16
Quote:

On 2011-06-12 12:00, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-06-12 11:40, JimmyMa wrote:

我其實想將財力放第一位添㗎!財可通人鬼神,有財力可埋廐騎身邊收第一手料,可用最好嘅網絡投注,可用最好嘅數據公司提供實時數據,可叫人寫最啱自己睇嘅賽馬軟件,可用回扣方式買單棍雙Q,你話有財力係咪重要呢?
[/quote]
請問你有多少財力?你知否有多少有財力的人?你的財力在埋廐騎身邊排第幾位?廐騎身邊咁多所謂有財力的人,你係乜哥?玩死你都未天光呀!!!

rickytlb

發表於: 2011-06-12 on 12:53
Quote:

On 2011-06-12 12:16, JimmyMa wrote:

請問你有多少財力?你知否有多少有財力的人?你的財力在埋廐騎身邊排第幾位?廐騎身邊咁多所謂有財力的人,你係乜哥?玩死你都未天光呀!!!

[/quote]

點隻歌仔你釋放吓啦占占...

http://www.tudou.com/programs/view/u3jV_qvlUW8

講到有些小財力於一般投注者身上而言,選多幾隻馬都著數啲啦!我都係於每場賽事中買得起對碰wp+雙Q咋!亦可能有心挑戰自己賺份成功感都未定啩...

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-06-12 on 15:06
Quote:

On 2011-06-12 12:53, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-06-12 12:16, JimmyMa wrote:

點隻歌仔你釋放吓啦占占...

http://www.tudou.com/programs/view/u3jV_qvlUW8

講到有些小財力於一般投注者身上而言,選多幾隻馬都著數啲啦!我都係於每場賽事中買得起對碰wp+雙Q咋!亦可能有心挑戰自己賺份成功感都未定啩...
[/quote]
你嘅講法,就等於買六合彩一樣,買多幾注,中嘅機會大左咁解!但買六合彩同買馬係不一樣的遊戲呢!

rickytlb

發表於: 2011-06-12 on 16:18
[quote]
On 2011-06-12 15:06, JimmyMa wrote:

Quote:

你嘅講法,就等於買六合彩一樣,買多幾注,中嘅機會大左咁解!但買六合彩同買馬係不一樣的遊戲呢!

遊戲性質同拆解當然有所不同,但結果都係得贏同輸,有啲遊戲甚至要配合個人性格及遊戲時段先好參與,否則純靠買大小結果都係輸多贏小,跑馬仔吸引之處係表面上有蹟可尋嘛,但往往人為因素蓋過一切呢...

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-06-12 on 16:27
[quote]
On 2011-06-12 16:18, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-06-12 15:06, JimmyMa wrote:

Quote:

遊戲性質同拆解當然有所不同,但結果都係得贏同輸,有啲遊戲甚至要配合個人性格及遊戲時段先好參與,否則純靠買大小結果都係輸多贏小,跑馬仔吸引之處係表面上有蹟可尋嘛,但往往人為因素蓋過一切呢...

你講得100%冇錯,"往往人為因素蓋過一切呢...",
那麼你就要運用你的一套如何破解這個因素了!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款