登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 又要搞占 sir
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 又要搞占 sir
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 15:26
R6 啲飛好有問題喎!一定出冷啦!

Profiles of JimmyMa   
mayoyo

註冊於: 19/06/2011
發帖數目: 92
發表於: 2012-05-12 on 15:27
Quote:

On 2012-05-12 15:26, JimmyMa wrote:

寶中寶

Profiles of mayoyo   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-05-12 on 16:22
7038 12-05-2012
16:04 沙田
星期六 連贏位置Q 7 場 13 揚威寶 拖 1 超級精神 +
2 多利皇 + 5 至勇飛龍 +
8 童夢 + 12 叻叻財星 $

7041 12-05-2012
16:06 沙田
星期六 連贏位置Q 7 場 1 超級精神 拖 2 多利皇 +
5 至勇飛龍 + 8 童夢 +
12 叻叻財星 + 13 揚威寶

Profiles of fatmanchai   
lameaglepushingcar

註冊於: 29/09/2011
發帖數目: 129
發表於: 2012-05-12 on 22:31
Quote:

On 2012-05-12 15:26, JimmyMa wrote:

請教師兄, 點樣睇到R6既飛有問題, 真係爆大冷!!

Profiles of pushingcar   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-13 on 11:20
Quote:

On 2012-05-12 22:31, pushingcar wrote:
Quote:

Pushingcar兄,见你个大名,成日都係個版上,你都好勤力做功課喎!我唔知你馬齡有幾耐,對賠率有乜研究,但始終一句就係講經驗累積,點睇賠率有冇問題,我以前係度都講過點睇,以前依度有位大大話,點解你話P飛冇飛呀?總投注有幾多百萬喎!其實睇有冇飛,千祈唔好睇最後啲飛,因為最後個個都藥石亂投,睇有冇飛一定要係在過關飛後5分鐘已知熱門死唔死得,其實琴日R7一樣睇到,我都拿拿聲走去買左兩隻幾拾倍嘅W, 結果就唔係我買嗰兩隻,係隻亮亮的!咁你會問睇中嘅命中率有幾多,有70-80%,你話高唔高,提醒你一句,以 "飛應熱而不熱,同其他馬投注相比" 為主就對了!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-05-13 on 11:43
正所謂:閘燈後落飛、禾雀亂咁飛,我認為真正既得利益者由受注到開閘果一刻任何一秒時間內都可以伙記做嘢,以外人嚟睇究竟邊1s果一嘢或連續性多嘢係真呢?咁就要靠"觀多感到"喇!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     

發表於: 2012-05-13 on 11:51
Quote:

On 2012-05-13 11:20, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-12 22:31, pushingcar wrote:
Quote:

Pushingcar兄,见你个大名,成日都係個版上,你都好勤力做功課喎!我唔知你馬齡有幾耐,對賠率有乜研究,但始終一句就係講經驗累積,點睇賠率有冇問題,我以前係度都講過點睇,以前依度有位大大話,點解你話P飛冇飛呀?總投注有幾多百萬喎!其實睇有冇飛,千祈唔好睇最後啲飛,因為最後個個都藥石亂投,睇有冇飛一定要係在過關飛後5分鐘已知熱門死唔死得,其實琴日R7一樣睇到,我都拿拿聲走去買左兩隻幾拾倍嘅W, 結果就唔係我買嗰兩隻,係隻亮亮的!咁你會問睇中嘅命中率有幾多,有70-80%,你話高唔高,提醒你一句,以 "飛應熱而不熱,同其他馬投注相比" 為主就對了!

我只係一個小名...馬齡都唔夠一年, 上年10月幾先開始玩, 成日都輸錢, 買位置q都成日中一隻...sad..
真係要繼續多d請教先得
我琴日懷疑5場咪死左隻落飛馬係華多寶, 文家良馬房, 隻亮亮的都係文家良馬房, 唔知係咪追飛...?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-13 on 12:06
Quote:

On 2012-05-13 11:51, pushingcar wrote:
Quote:

On 2012-05-13 11:20, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

我只係一個小名...馬齡都唔夠一年, 上年10月幾先開始玩, 成日都輸錢, 買位置q都成日中一隻...sad..
真係要繼續多d請教先得
我琴日懷疑5場咪死左隻落飛馬係華多寶, 文家良馬房, 隻亮亮的都係文家良馬房, 唔知係咪追飛...?

吓!未夠一年?咁就要交多啲學費啦!
不過你識上DB網,就肯定你行少好多冤枉路嘅!
隻華多寶點跑,有冇老點,睇佢跑法就知,我有冇買,答案係有!仲買得好大,不過係36倍前已買哂!
配個賴仔最後咁嘅賠率,你說贏梗,我都唔會買!至於隻亮亮的,就肯定有一小撮人食哂!你翻查資料,潘頓都唔係第一次幫肥仔文爆50倍以上嘅大冷門啦!

發表於: 2012-05-13 on 13:09
Quote:

On 2012-05-13 12:06, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-13 11:51, pushingcar wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

真係要繼續多d請教先得

隻華多寶點跑,有冇老點,睇佢跑法就知,我有冇買,答案係有!仲買得好大,不過係36倍前已買哂!
配個賴仔最後咁嘅賠率,你說贏梗,我都唔會買!至於隻亮亮的,就肯定有一小撮人食哂!你翻查資料,潘頓都唔係第一次幫肥仔文爆50倍以上嘅大冷門啦!

DB網既search 騎練既function真係好有用
係wor, 對上一次開心歡樂跑place, 上年12月

小弟都幾鍾意睇騎練合作, 最近仲發覺某d馬房皇牌特別準, 賠率方面仲要好好參詳~

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-13 on 14:13
Quote:

On 2012-05-13 13:09, pushingcar wrote:
Quote:

On 2012-05-13 12:06, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

真係要繼續多d請教先得

DB網既search 騎練既function真係好有用
係wor, 對上一次開心歡樂跑place, 上年12月

小弟都幾鍾意睇騎練合作, 最近仲發覺某d馬房皇牌特別準, 賠率方面仲要好好參詳~

仲有一隻叫心头好,又係由徐貴良中程考驗完,最後試跑又係由潘頓跳一課800,本來我一早睇到實此馬,但臨場就完全唔見落飛,仲越賣越冷,攪到我臨場都唔敢再買,結果又爆53倍!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款