登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> rickytlb 自製db horse基金
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )
Author rickytlb 自製db horse基金
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-03-11 on 09:16
基金承上結餘:$6194
12-13年度第49次賽事日:投注$60
基金純利:$585.5
11-3-2013現有結餘:$6134
餘下34次賽事每次可投注金額為:$180

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-03-14 on 09:42
基金承上結餘:$6134
12-13年度第50次賽事日:投注$160(中回$250)+$90
基金純利:$675.5
14-3-2013現有結餘:$6134
餘下33次賽事每次可投注金額為:$180

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-03-18 on 09:43
12-13年度第51次賽事日:休戰
18-3-2013現有結餘:$6134
餘下32次賽事每次可投注金額為:$190

rickytlb

發表於: 2013-03-22 on 10:14
12-13年度第52次賽事日:投注$60
22-3-2013現有結餘:$6074
餘下31次賽事每次可投注金額為:$190

rickytlb

發表於: 2013-03-25 on 10:06
基金承上結餘:$6074
12-13年度第53次賽事日:休戰
25-3-2013現有結餘:$6074
餘下30次賽事每次可投注金額為:$200

rickytlb

發表於: 2013-04-13 on 09:27
講多無謂行動最實際,由於有新計劃有可能或即將啓動,基本運作暫時停止。

響度最冇料及只會響紅燈區落注嘅我,現邀請占占、贏兄、笑兄(註:排名不分先後)於每次賽事開賽前一小時提供某場賽事之"一"匹必入三甲馬作為提升db server之用途,唔知三位有冇興趣同時間陪我傻呢?

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-04-13 on 10:40
Quote:

On 2013-04-13 09:27, rickytlb wrote:
講多無謂行動最實際,由於有新計劃有可能或即將啓動,基本運作暫時停止。

響度最冇及一只會響紅燈區落注嘅我,現邀請占占、贏兄、笑兄(註:排名不分先後)於每次賽事開賽前一小時提供某場賽事之"一"匹必入三甲馬作為提升db server之用途,唔知三位有冇興趣同時間陪我傻呢?

第一小弟冇興趣,第二如果有必入三甲馬小弟自己押埋全家上去賭,點會益人?第三小弟自問無本事揀到必入三甲馬,所以,唔使預我!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

發表於: 2013-04-13 on 10:54
[quote]
On 2013-04-13 10:40, samana wrote:
Quote:

第一小弟冇興趣,第二如果有必入三甲馬小弟自己押埋全家上去賭,點會益人?第三小弟自問無本事揀到必入三甲馬,所以,唔使預我!

咁我於入剩半隻馬先棟嘅馬都未必入到三甲啫!自己講嘅緊係無敵,終點前先冇力... ,你咪當幫db付費會員賠率區個server盡點腦力咁參與囉!排除己見幫幫手得唔得先?

OK1314

註冊於: 11/04/2013
發帖數目: 28
發表於: 2013-04-13 on 11:05
[quote]
On 2013-04-13 10:54, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-04-13 10:40, samana wrote:
Quote:

还要这样啦!笑兄为我们好的,不要难免人可难!

咁我於入剩半隻馬先棟嘅馬都未必入到三甲啫!自己講嘅緊係無敵,終點前先冇力... ,你咪當幫db付費會員賠率區個server盡點腦力咁參與囉!排除己見幫幫手得唔得先?

Profiles of OK1314   
rickytlb

發表於: 2013-04-13 on 11:23
[quote]
On 2013-04-13 11:05, OK1314 wrote:
Quote:

还要这样啦!笑兄为我们好的,不要难免人可难!

師兄查實你係讚成定反對果隻呢?

笑兄..."平模"內你有八場賽事提供,就算揀大熱門作對碰我都唔會窒你,如似上次夜賽咁你揀中"金湶",我亂咁撞中隻"按一按",雙Q加埋有$213,以頭關用齊頭10注下注計都收咗$2130先,扣起$230補本再用咁方式掟落其如2關,真係有機o架...

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款