登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 68.3%的決擇
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 68.3%的決擇
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-06-29 on 22:29
Quote:

On 2013-06-29 16:25, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-29 16:07, tintin wrote:
http://bettips7x24.com/zh/id/71505
今日AV波,會玩呢場,哈哈…大家研究下吖,但係我吾會係呢到公開要咩 ,因為我只想大家一齊分析!

坐贏望和.和波機會好高啊。輸的機會是零。

哈哈,原來你無打主,後加番主,又等如要主!畜生果然係畜生!

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2013-06-30 on 01:17
http://bettips7x24.com/zh/id/71513
要主,主53%,和43%,客4%,希望順利開出

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-30 on 02:47
Quote:

On 2013-06-30 01:17, tintin wrote:
http://bettips7x24.com/zh/id/71513

究竟順利開什麼啊,買主定買和。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

發表於: 2013-06-30 on 09:44
Quote:

On 2013-06-30 02:47, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-30 01:17, tintin wrote:

究竟順利開什麼啊,買主定買和。

53%主,43%和,4%客…,都開客,哈哈,4%都開到,無奈!
贏兄,只賭主客和既你,如初生BB一樣,要人餵埋你食咩,不過今次你好彩,我餵吾設比你而果D係屎,其實我明白在網絡上留言無需負責任,不過都吾好做别人既小丑話題,你之前叫我反博你早已留言提供了千葉,但結果你吹水,講大話,其實做人為乜做到禁,係米有乜難言之忍,定係精神有咩問題需要人幫助,我樂意介紹D醫生比你,千奇吾好越來越嚴重,面對吾到其他人,淨係識係網絡上自吹自雷,做一個令人討厭,比人當小丑睇既人!

而我場波的確輸左,我會好好收集呢場既數據,改善改善!

awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2013-06-30 on 11:29
美国职业大联盟联赛
美国芝华士 vs 新英格兰革命 (1 - 0)
29/06 大
2-2.5 @ 0.935

Profiles of awayqq   
awayqq

發表於: 2013-06-30 on 11:30
美国职业大联盟联赛
圣荷西地震 vs 洛杉矶银河 (0 - 1)
29/06 大
2-2.5 @ 0.955

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-30 on 11:57
[quote]
On 2013-06-30 09:44, tintin wrote:
Quote:

53%主,43%和,4%客…,都開客,哈哈,4%都開到,無奈!
贏兄,只賭主客和既你,如初生BB一樣,要人餵埋你食咩,不過今次你好彩,我餵吾設比你而果D係屎,其實我明白在網絡上留言無需負責任,不過都吾好做别人既小丑話題,你之前叫我反博你早已留言提供了千葉,但結果你吹水,講大話,其實做人為乜做到禁,係米有乜難言之忍,定係精神有咩問題需要人幫助,我樂意介紹D醫生比你,千奇吾好越來越嚴重,面對吾到其他人,淨係識係網絡上自吹自雷,做一個令人討厭,比人當小丑睇既人!

tintin我食住生菜誓神劈願咁同你講,我由做畜牲開始進化到同你一樣成為人類到現時,我真係每日都有講大話,你可做到完全唔講大話我真係好歉敬你果隻...囉

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
awayqq

發表於: 2013-06-30 on 12:34
William Hill 标准走势

聖荷西地震 和局 洛杉磯銀河 主胜率 和率 客胜率 变化时间
2.80 3.30 2.50 33.69% 28.58% 37.73% 06-30 10:15
3.20 3.40 2.20 29.45% 27.72% 42.83% 06-30 00:27
2.60 3.40 2.62 36.27% 27.74% 35.99% 06-27 22:15
2.50 3.10 2.60 36.13% 29.13% 34.74% 06-27 21:38(初盘)
赛果3:2,领完红牌仲可以连入两球,
William Hill 是不是太牛B了呢?!

tintin

發表於: 2013-06-30 on 16:01
[quote]
On 2013-06-30 11:57, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-30 09:44, tintin wrote:
Quote:

tintin我食住生菜誓神劈願咁同你講,我由做畜牲開始進化到同你一樣成為人類到現時,我真係每日都有講大話,你可做到完全唔講大話我真係好歉敬你果隻...囉

哈哈,人類有分成年人和小朋友,相信大家仲係小朋友既時候都會隨囗講下大話,年紀少,如果父母教得好,有去好 好管教,小朋友自然知道講大話係吾arm既事,而到成年人會吾會再講大話睇自己既品格和修為!

師兄,你做吾到既事,吾代表其他人做吾到!只有會打算去欺騙别人既人,先會吾相信呢世界有吾講大話既人,什至吾相信到連自己朋友和親人都會講大話,因為心虚更因為自己係一個大話精,從而更吾相信呢個世界有吾講大話既人,真可悲!

tintin

發表於: 2013-06-30 on 16:19
http://bettips7x24.com/zh/id/71538
呢埸係今晚最觸目既賽事,州際杯冠軍賽!
巴西對西班牙 本來呢吾打算係到出賽前既分析,不過見大賽,應該好多人會投注,所以可以先分享下呢場我睇到既野,呢個盤我會選擇主[0],可能有D人會質疑要巴西有幾難買?或者係,但係你既心水同我既分析,注碼已經好吾同!而預計馬會,會由平手轉平半,如果成真,和球機會正常會高左,係平手盤,又想買巴西而要赢錢之下,究竟買咩先有錢收,哈哈…用下腦唸下,總之莊家睇好巴西,我地是!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款