登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 马会玩野定系乜事
Author 马会玩野定系乜事
閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2008-04-22 on 13:12
我呢二日系网吧上网。我想系电脑度开启网上投注,打开在此电脑开启服务,次次到我输入生份证护照号码点下一步就弹出。「投注區」重新啟動程序已被終止,請致電1818。(22004)。到底系马会定系我呢边出问题?

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-04-22 on 13:15
Quote:

On 2008-04-22 13:12, 19633356 wrote:
我呢二日系网吧上网。我想系电脑度开启网上投注,打开在此电脑开启服务,次次到我输入生份证护照号码点下一步就弹出。「投注區」重新啟動程序已被終止,請致電1818。(22004)。到底系马会定系我呢边出问题?

馬會有錢收仲セ要玩野呀大哥?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2008-04-22 on 13:21
我早一个一排都可以,我去过三个网吧上网。个个都启动唔到服务。

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
晒馬samana

發表於: 2008-04-22 on 13:33
Quote:

On 2008-04-22 13:21, 19633356 wrote:
我早一个一排都可以,我去过三个网吧上网。个个都启动唔到服务。

應該係网巴被有關部門要求關閉一些网頁,又或者電腦少某軟件,但有時香港這邊也會有故障,過一陣又得,試多幾個方法羅,問都得個門咋。

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2008-04-22 on 13:39
好唔方便呀。现在次次要打免费电话投注。

晒馬samana

發表於: 2008-04-22 on 13:41
Quote:

On 2008-04-22 13:39, 19633356 wrote:
好唔方便呀。现在次次要打免费电话投注。

咁咪賣大注D,賣少幾場羅

發表於: 2008-04-27 on 08:27
真系馬會鎖咗我戶口激活唔到,打咗電話上技術支援部先對番個人資料.先幫我開啟,話我系輸過錯誤資料系統會自動上鎖,咁都好啲...有時唔知已時中毒比木馬偷資料,好彩戶口密碼系好難知道,用緊台電腦密碼比偷,到第二台電腦就要從新開啟,呢招馬會保安匙系掂

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款