登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 有事請教一下
Author 有事請教一下
閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2008-06-12 on 17:25
我以前賭馬,只馬跑到冇24分要強行退役,唔知現時係唔係一樣呢??

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
頻頻的plenty

註冊於: 02/02/2003
發帖數目: 647
發表於: 2008-06-12 on 17:36
而家好似要28分呀

Profiles of plenty   Email plenty   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2008-06-12 on 18:15
你講好似搞到我心大心細..我比電話馬會啦.0分下季都跑得.真系同以前好唔同.我記得以前為咗保命到季尾專捉啲冇夠分馬黎買.現時跑到0分下季都仲有得跑.~同豬頭安一樣.有免死金牌.垃圾狗會

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-06-12 on 18:23
Quote:

On 2008-06-12 18:15, 19633356 wrote:
你講好似搞到我心大心細..我比電話馬會啦.0分下季都跑得.真系同以前好唔同.我記得以前為咗保命到季尾專捉啲冇夠分馬黎買.現時跑到0分下季都仲有得跑.~同豬頭安一樣.有免死金牌.垃圾狗會

三山五岳兄,0分馬好似有馬齡之限.你好似憤俗嫉世咁,尋晚輸好多咩?(講下笑,輕松下啦,今期我見到好多游水馬呢!你D辣膽都幾有味架,不過就心多多周身癮,忍一時海闊天空呀.)

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2008-06-12 on 18:43
有已多只強中霸跑到10歲.憤俗嫉世?唔知你講乜.我以前到季尾.我都會羅返我以前輸啲錢.昨晚因為明知個倆馬房博殺.唔防佢第一場就鐺人,當然心心不憤.我對胡森文家良馬房啲馬仲清楚過佢馬夫.有時計馬.又要計對方點同你玩捉迷藏.我賭馬計好多方面野架.因為真金白銀下注.我要用最小錢驘返最好回報.我個個月生活費要2000以上.我現時冇做野等于个专業賭徒.講真啦.我係呢度比出心水.只係我一半

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-06-13 on 11:11
對唔住,寫錯佐,應該係"憤世嫉俗"至岩,(講笑咋,毋咁小氣啦!) ^_^

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2008-06-13 on 16:30
Quote:

On 2008-06-12 17:25, 19633356 wrote:
我以前賭馬,只馬跑到冇24分要強行退役,唔知現時係唔係一樣呢??

現在係20分。

Profiles of andrew410   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款