登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 姚本輝馬偉昌這個組合可以捱幾耐
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 姚本輝馬偉昌這個組合可以捱幾耐
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2008-10-29 on 11:58
上年姚本輝絕地反擊
在暑期再度養馬達爆倉之數

更雄心壯志簽馬偉昌全季主帥合約(試用期)都慳番

但跑了接近兩個月,相對另外兩個倉口,騎練成績及際遇都天淵之別

現在不是黑心希望佢地分手,而係希望馬偉昌可解約或得馬會幫手轉返做公司騎師

因為馬偉昌現在配姚本輝真係無運行

Profiles of sxeditor   

發表於: 2008-10-29 on 12:15
我都希望佢地今晚可以靠威陽贏取騎練今季首場頭馬

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-10-29 on 17:43
Quote:

On 2008-10-29 12:15, sxeditor wrote:

如果威陽唔得,尾場隻勁力寶蹄都夠幫補掛.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2008-10-29 on 18:17
Quote:

On 2008-10-29 17:43, samana wrote:
Quote:

On 2008-10-29 12:15, sxeditor wrote:

如果威陽唔得,尾場隻勁力寶蹄都夠幫補掛.

呢隻難d o卦

其實上幾個月講開都爾與梁定華時
就想講姚本輝,知佢行衰運(你話馬後炮都可以),但估唔到真係咁差,連馬偉昌至今都未開齋

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2008-10-29 on 18:21
Quote:

就想講姚本輝,知佢行衰運(你話馬後炮都可以),但估唔到真係咁差,連馬偉昌至今都未開齋

嘩! 大兄,你早D講嘛,等我省下不少注碼(都係一百幾十...keke)

唔緊張,請指點或暗示未來這幾個月份,邊個當老行,邊個當哀,等我地D小馬迷可以 "吹吉避胸"

Profiles of rodney     

發表於: 2008-10-29 on 18:36
Quote:

On 2008-10-29 18:21, rodney wrote:
Quote:

嘩! 大兄,你早D講嘛,等我省下不少注碼(都係一百幾十...keke)

唔緊張,請指點或暗示未來這幾個月份,邊個當老行,邊個當哀,等我地D小馬迷可以 "吹吉避胸"

姚廄馬基本上可以暫時不買
因廄主正運氣轉差,行七殺剋運

發表於: 2008-10-29 on 18:40
韋達現在仍行正財運

只有神父民才可以挫敗他
柏寶命格無條件撼低佢,直至韋達四十二歲才滯運
有排搵錢啦~~

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-10-29 on 18:44
Quote:

On 2008-10-29 18:36, sxeditor wrote:
Quote:

On 2008-10-29 18:21, rodney wrote:
Quote:

金兄, 在過去姚/馬合作10次, 我就一毫子都冇買過, 但今晚隻威陽我就一定買, 因為個張" 合約 "應該已expired!

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2008-10-29 on 18:48
Quote:

On 2008-10-29 18:44, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2008-10-29 18:36, sxeditor wrote:
Quote:

Quote:

金兄, 在過去姚/馬合作10次, 我就一毫子都冇買過, 但今晚隻威陽我就一定買, 因為個張" 合約 "應該已expired!

JIMMY兄,我都想佢地贏
因為實在唔想昌哥變自動收工的騎師

發表於: 2008-11-02 on 16:35
昌哥,你金津好雖然保住個P,但好似都擺唔耐~~~唉!!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款