登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> Rodney,今次靚得開心又點睇呀?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author Rodney,今次靚得開心又點睇呀?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-11-02 on 10:26
非常多謝Shatin兄, Liup兄的賜教, 又學多左一樣叫AT嘅野, Rodney就真係孤寒啲, 到依家都唔肯講吓野, 下星期食𦐑嘅時候, 一於整多幾碗佢嘆吓, 等佢教我多啲野得

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-11-02 on 10:35
[quote]
On 2008-11-02 01:30, chungkwokshing wrote:
Quote:

On 2008-10-31 11:49, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2008-10-30 21:42, JimmyMa wrote:
明日係呂廐最後試跑課期, 䏲埋呢課至諗都未遲啦, 如果明日唔出黎跳, 就可以諗少一隻. 不過, 應該一定会出黎跳嘅!

䏲左隻馬今日最後試跑, 買W嘅錢都可以慳番囉, 但買T都可以擺佢係3.4位嘅.

Jim兄,請教吓佢拍財到得勝個課,算做係边隻好d?
[/quote
鍾兄, 其实在䏲操練係好有個人主觀, 所以我通常都唔會講馬操練有冇狀態勇唔勇, 有啲馬好內斂, 但有啲馬係操練之星, 而我䏲操練主要係以此馬房多年黎的操練模式而作决定.

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2008-11-02 on 11:49
Quote:

On 2008-11-02 10:26, JimmyMa wrote:
非常多謝Shatin兄, Liup兄的賜教, 又學多左一樣叫AT嘅野, Rodney就真係孤寒啲, 到依家都唔肯講吓野, 下星期食𦐑嘅時候, 一於整多幾碗佢嘆吓, 等佢教我多啲野得

唔好玩啦!!

我睇你阿Jim馬房,如果真係想知,又點會post出來咁大陣象(用到3隻拍跳咁明)??!!

以你馬房的一貫出擊手法,真係要知,實會真接msn我啦(內圈踱步嘛)

Profiles of rodney     
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2008-11-02 on 12:45
Quote:

On 2008-11-02 11:49, rodney wrote:
唔好玩啦!!

我睇你阿Jim馬房,如果真係想知,又點會post出來咁大陣象(用到3隻拍跳咁明)??!!

以你馬房的一貫出擊手法,真係要知,實會真接msn我啦(內圈踱步嘛)

毌需Rodney多解, Jim兄博學多才, 試問有什麼跟賽馬有關的事與物可難得起他呢? 問得咁揚, 醉翁之意好明顯啦!
哈! 剛巧相反, 如果我有野想請教Rodney, 一定會直接post出來, 唔會用msn
好想知Rodney兄怎樣睇今場「花好月圓」win或上名的機會?

Profiles of liup   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2008-11-02 on 13:48
Quote:

On 2008-11-02 12:45, liup wrote:
Quote:

On 2008-11-02 11:49, rodney wrote:
唔好玩啦!!

毌需Rodney多解, Jim兄博學多才, 試問有什麼跟賽馬有關的事與物可難得起他呢? 問得咁揚, 醉翁之意好明顯啦!
哈! 剛巧相反, 如果我有野想請教Rodney, 一定會直接post出來, 唔會用msn
好想知Rodney兄怎樣睇今場「花好月圓」win或上名的機會?

liup,

win = 33.3%
place = 85%

全日百幾隻你唔傾,偏偏要講這隻。 你明知,我有一次6寶就是飛了這隻,而只中5 win。所以心底裡總有"唔多喜歡"的個人感情

Profiles of rodney     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款