登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> Jan-17 沙田馬場聚會
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author Jan-17 沙田馬場聚會
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2009-01-15 on 12:14
各位brother,

提提大家,本周日見.... 大家到達"馬場記念品售賣店"就call我手電啦。一如以往,多數會聚腳於 weight-in Bar 用膳。

早前已報名之名單如下:
Rodney x 2
PM (x2 ? )
dynamic
任我贏 x 2
GoGohorse
Timnet *
samana *

* 待confirm。最遲周日早上11:00前通知都OK,因為馬牌已準備好,但要預book枱用膳。

如有任何朋友、戰友有興趣,可於最後階段報名

Profiles of rodney     
獲利rodney

發表於: 2009-01-15 on 12:19
sorry, I miss Plenty

Rodney x 2
PM (x2 ? )
dynamic
任我贏 x 2
GoGohorse
Timnet *
samana *
plenty*

* 待confirm。最遲周日早上11:00前通知都OK,因為馬牌已準備好,但要預book枱用膳。

獲利rodney

發表於: 2009-01-15 on 12:23
還有, jimmy 兄因有事忙,所以未能出席

713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2009-01-15 on 12:36
獲利哥,乜唔係跑18號咩
你地早一日入去,佢地會開?

Profiles of sxeditor   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2009-01-15 on 14:08
各位brother,

提提大家,本周日見.... 大家到達"馬場記念品售賣店"就call我手電啦。一如以往,多數會聚腳於 weight-in Bar 用膳。

早前已報名之名單如下:
Rodney x 2
PM (x2 ? )
dynamic X 2 (New) Cfn
任我贏 x 2
GoGohorse
Timnet *
samana *

如有任何朋友、戰友有興趣,可於最後階段報名

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
獲利rodney

發表於: 2009-01-15 on 14:41
Quote:

On 2009-01-15 12:36, sxeditor wrote:

係喎!! 應該是18-Jan (周日)

因為剛剛約人17-Jan去買野,又或去睇動畫,又要晚上食團年飯,所以D時間攪到亂Q晒。
多謝,金兄更正。

早一日入去視察場地,睇下灑水情況,再推算場地偏差都好喎

頻頻的plenty

註冊於: 02/02/2003
發帖數目: 647
發表於: 2009-01-16 on 18:53
To Rodney:

星期日我會入馬場, 但應該不能一齊, 因為我要去影相~~

Profiles of plenty   Email plenty   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2009-01-17 on 12:17
Quote:

On 2009-01-15 14:41, rodney wrote:
Quote:

On 2009-01-15 12:36, sxeditor wrote:

係喎!! 應該是18-Jan (周日)

因為剛剛約人17-Jan去買野,又或去睇動畫,又要晚上食團年飯,所以D時間攪到亂Q晒。
多謝,金兄更正。

早一日入去視察場地,睇下灑水情況,再推算場地偏差都好喎

獲利兄,你唔怪我抽後腳就好啦
你事務繁忙才寫錯o者,真係睇洒水咩
哈哈~~~

Profiles of sxeditor   
任我赢zsw168

註冊於: 12/09/2003
發帖數目: 429
發表於: 2009-01-17 on 12:32
老婆的通行证要在皇岗参团过关,希望不会迟到啦!只入过沙田一次,如迷途再联络各位。

Profiles of zsw168   Go to the user WebSite zsw168   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-01-17 on 14:11
依家報名會不會太遲?我剛剛才confirm到明日有空....hehehe

Profiles of hinchung   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款