登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> Jan-17 沙田馬場聚會
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author Jan-17 沙田馬場聚會
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2009-01-17 on 14:42
我腳傷應該來唔到,等船主開年飯再見

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2009-01-17 on 15:01
Quote:

On 2009-01-17 14:11, hinchung wrote:
依家報名會不會太遲?我剛剛才confirm到明日有空....hehehe

welcome.. hinchung... 明日到沙田馬場後,就call我地啦

(p.s. I have already "pm" my mobile number to you)

Profiles of rodney     
獲利rodney

發表於: 2009-01-17 on 15:29
Quote:

On 2009-01-16 18:53, plenty wrote:
To Rodney:

星期日我會入馬場, 但應該不能一齊, 因為我要去影相~~

fine. 我都會四處走,不會長留於餐廳。如果明日有時間,我都可能會帶埋相機影下相。
如果有興趣一齊用膳就call我地啦。

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-01-19 on 10:45
昨天攀各位師兄的車邊,再到闊別多年的沙田馬場,感受返d現場氣氛,最大得著是當面見識幾位師兄的豐采風度,神乎馬技,真的得益良多.
獲利兄魚貫馬場,我相信人脈關係不在韋達之下,
任我贏兄的Data Bank包羅萬有,馬場上予取予攜,
Hinchung兄精於計算,對沖戰略立於不敗,難怪要出贏教小孩理財,
pm兄老謀深算,言談幽默,
林老板先聲奪人,頭威頭勢,
Gogohorse兄臨尾響……
只可惜的是馬占微兄未能臨場指導,更加遺憾的是回家后才看到占微兄給小弟的pm中极力推介的寶天利,如果我有及時收到的話,尾場就唔使凈係比gogo兄威晒啦,HaHa.
anyway,多謝占微兄,多謝各位師兄,更多謝獲利兄!THX

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
獲利rodney

發表於: 2009-01-19 on 11:59
嘩!! 老闆級不愧是老闆級,只是見面半小時,就可以見微知著,"吹"到咁大。生意人果然係唔同!!!

可惜昨日小弟與幾位牌仔一樣,因身體不適,要中途退下火線,未能盡興。(其實最希望,約夠20人book一個包箱食buffet啦)

希望有機會再安排一次,大家一齊玩啦。不過下次,都係找間餐廳,坐得舒服D,食得好少少。

亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-01-19 on 17:14
thankyou 獲利....唔怪得中途唔見左你啦!小心身體!

PM差D令到我噴可樂....好彩還控制得住,唔係各位的電腦都當災了!

Profiles of hinchung   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2009-01-19 on 19:14
我都係得Hinchung兄大大力提醒隻“大師”咁就拖D十磅仔,咁就撞中支大掍啦.

Profiles of gogohorse   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-01-19 on 20:47
Quote:

On 2009-01-19 11:59, rodney wrote:
嘩!! 老闆級不愧是老闆級,只是見面半小時,就可以見微知著,"吹"到咁大。生意人果然係唔同!!!

可惜昨日小弟與幾位牌仔一樣,因身體不適,要中途退下火線,未能盡興。(其實最希望,約夠20人book一個包箱食buffet啦)

希望有機會再安排一次,大家一齊玩啦。不過下次,都係找間餐廳,坐得舒服D,食得好少少。

咁不如新春團拜改在沙田馬場餐廳食自助餐都幾好喎

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-01-19 on 20:59
Quote:

On 2009-01-19 20:47, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-01-19 11:59, rodney wrote:

咁不如新春團拜改在沙田馬場餐廳食自助餐都幾好喎

十卜

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
任我赢zsw168

註冊於: 12/09/2003
發帖數目: 429
發表於: 2009-01-19 on 22:49
有幸又认识几位马场好手,可惜因携眷出席,电脑又缺电,故不能尽情于赛马交流,希望下次抽空出席聚会,再向各位偷师啦。

Profiles of zsw168   Go to the user WebSite zsw168   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款