登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 做末珖伅�
Author 做末珖伅�
粗茶淡饭dh385234

註冊於: 12/01/2005
發帖數目: 345
發表於: 2009-01-21 on 00:49
第一場:
(財富之星)同場馬最強,惜今季次次排劣檔,唔系早已贏馬,今次弱點又系檔差,不過馬強都要。
(友誼第一)復課態有提升,快放馬要防。
(綠駿之威 )檔差同財富之星都系熱門,兩者之間我寧願要財富之星。
(好利高)跑法主動,老馬有態博得就博,要。
(不老傳奇)上次後上勁考慮範圍。

Profiles of dh385234   

發表於: 2009-01-21 on 01:08
第二場:

(三刀王)老馬熟途熟路邊個騎都一樣,狀態保持到用十磅仔磅輕更好跑對手又唔強贏得。
(龍子)大熱?系因黃金一檔?還是馬狀態好?還是柏寶覺好過三刀王所以唔騎三刀王而騎龍子?唔知估估下?臨場留意下。(請問有沒人知點解?)
(榮利俱全)上仗力逼三刀王,跑多兩步已贏,呢次一樣負輕磅,要。

發表於: 2009-01-21 on 02:03
第三場:
(投資寶)馬好,檔好,騎師好,唔要真系唔好。
(魅力寶)黃金一檔,質新馬有進步空間,最好條件次,支持。
(金百利)大前仗負130磅都輕勝,呢次還是輕磅,雖然1000沒贏過及檔差但卻換來賠率,冷馬唔好放過。

發表於: 2009-01-21 on 12:05
第四場:
(長驅)上次對手太強呢次對手唔多,世界第一騎師騎會有機會,要。

(瑞麒)跑彎路得唔得仲未知,狀態好檔好賠率好都要小小試下支持小小。

(皇仁神駒)前仗埋門重飛得手正明只馬實力信心系有,柏寶騎唔會系玩玩下,要。

發表於: 2009-01-21 on 13:42
第五場:
(魯班精神)邊緣馬,擺個蘇銘倫只馬會系熱門之一。

(得寶飛駒)對手比上幾次差好多,起呢個班次完全有贏馬空間,都會系熱門,不過同魯班精神同系熱門情況下我寧選得寶飛駒,要。

(威陽)我好少有買呢只馬,次次有飛次次讓支持者失望,我都系觀望好了。

(旅遊領隊)老馬態好磅輕,冷馬有機會支持小小又點話啊。

發表於: 2009-01-21 on 13:44
第六場:

(馬風雲)谷草好準既馬,不過用湯智傑如太熱就真系要考慮下。

(大家平安)態況冒勇都系惡馬來既唔敢唔要。

(天下寶)上次對手甘強受阻都跑得近,要。

(勁擊)兩次頭馬都起谷草,而且都系楊啟棠經手,人馬合拍,要。

(中華英雄)上次唔系只家家寶可已博到冷門,同場快馬唔多好怕,分分鐘有權放到,要。

發表於: 2009-01-21 on 14:41
第七場:

(金鑽龍華)一次比一次進步,絕對三班留唔住既馬。

(福將臨門)轉蘇保羅馬房上仗第二次出賽就已眼前一亮,有權反先金鑽龍華。

(紅褲子)後勁強橫既馬贏馬遲早事,要防。

(權勇駿)上仗系蘇銘倫先有甘騎功讓人眼前一亮飛上來贏,要。

發表於: 2009-01-21 on 15:07
第八場:

(一號種籽)完全系有級數既馬,有機會正常不過。

(龍的風采)第1熱第1檔第1騎師,真系唔敢話沒機會第一。

(大贏家)谷草專家負輕磅,高手如有閃失分分鐘大贏家系大贏家。

(億銘之寶)轉沈馬房上仗初出就已冷門上名,彈閘好火,有機會。

發表於: 2009-01-21 on 15:15
臨場為免太亂(WIN攻略)我只貼在BLOG:http://blogcity.hkheadline.com/ccdf

好了做完功課出去跑步。操勁D。今晚番來贏錢錢。

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款