登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> R311
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author R311
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-01-27 on 21:31
R311, 這是什麼爛賽事....... (純粹一說)

Profiles of hkhorsetrack   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2009-01-28 on 00:54
電視清裝劇, 臣子進見皇帝時, 通常下跪及講一聲"?"!
但係隻"不老傳奇"再出又上名。

Profiles of MML   

香港
發表於: 2009-01-31 on 18:09
Quote:

On 2009-01-28 00:54, MML wrote:
電視清裝劇, 臣子進見皇帝時, 通常下跪及講一聲"?"!
但係隻"不老傳奇"再出又上名。

呢期無睇, 韋小寶見到皇帝講咩.....
有"不老傳奇"再出上名推高水準, 我頓時喜在心頭......
不過講番"不老傳奇"場1650,SUPER STREET FIGHTER FINAL (SSFF), D目光都落在跑第五那匹上面, 無點理過"不老傳奇"點跑添.......至於剛剛一場又再上名, 我在馬場剛巧去了食飯, 現在都未睇, 但事前感覺到是"低處未算低"(大智慧熱門呀).....

MML

HK
發表於: 2009-01-31 on 23:34
Quote:

On 2009-01-31 18:09, hkhorsetrack wrote:

呢期無睇, 韋小寶見到皇帝講咩.....

皇帝命韋小寶假扮和尚, 保護老皇爺, 韋小寶答:「渣!」

Shatin

註冊於: 20/09/2003
發帖數目: 228
發表於: 2009-02-02 on 15:49
祖國繁榮贏咗,咁R311算唔算Key Race?

Profiles of Shatin   

香港
發表於: 2009-02-02 on 15:53
Quote:

On 2009-02-02 15:49, Shatin wrote:

當然算~
我還要用幸運小寶來為當旺作遮擋,
用不老傳奇來為喜蓮精英做COVER~

MML

HK
發表於: 2009-02-04 on 02:42
Quote:

On 2009-02-02 15:49, Shatin wrote:

"幸運韋小寶"退出咗, 冇得驗證。

香港
發表於: 2009-02-04 on 09:42
漫漫長路, 來日方長~

不如研究下匹"你好我好"...... 雖然我見佢晨操還是有頭岳岳的劣習, 唔知馬房有無咩展望呢 ?

MML

HK
發表於: 2009-02-04 on 17:16
Quote:

On 2009-02-04 09:42, hkhorsetrack wrote:
漫漫長路, 來日方長~

不如研究下匹"你好我好"...... 雖然我見佢晨操還是有頭岳岳的劣習, 唔知馬房有無咩展望呢 ?

R311 演變成"你好我好"......
馬房展望係頭馬取分棋子, 初出已經話唔好唔拖, 轉馬房彎被挾到牙痛咁聲, 直路又被挨住跑; 整體上 1st up 已經十分滿意。
祝佢進度一日千里啦, 我就要再睇再評, 唔落搭住。

MML

HK
發表於: 2009-02-04 on 17:32
Quote:

On 2009-02-04 17:16, MML wrote:
Quote:

On 2009-02-04 09:42, hkhorsetrack wrote:
漫漫長路, 來日方長~

R311 演變成"你好我好"......
馬房展望係頭馬取分棋子, 初出已經話唔好唔拖, 轉馬房彎被挾到牙痛咁聲, 直路又被挨住跑; 整體上 1st up 已經十分滿意。
祝佢進度一日千里啦, 我就要再睇再評, 唔It's 落搭住。

It's 養和院彎.

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款