登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 幸運吉祥
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 幸運吉祥
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-03-08 on 14:55
Sam兄, 您咁了解華哥, 華哥依隻馬琴曰在出閘嗰注60萬W飛(15->9.2)就輸到暈左, Q/QP飛就全部着哂燈添, 而佢礼拜三可能又出, 今次會回會好似真奇宝咁又施回馬槍呀? 俾啲料黎好喎:lol:

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-03-08 on 16:17
Quote:

On 2009-03-08 14:55, JimmyMa wrote:
Sam兄, 您咁了解華哥, 華哥依隻馬琴曰在出閘嗰注60萬W飛(15->9.2)就輸到暈左, Q/QP飛就全部着哂燈添, 而佢礼拜三可能又出, 今次會回會好似真奇宝咁又施回馬槍呀? 俾啲料黎好喎:lol:

我又唔覺得呢隻吉馬會有乜槍回,如果跟華哥馬跟呢d飛,就算你係小小超你食雞都输死你,你唔見隻愛谷早幾年输左幾多錢呀,佢d馬飛好陰濕,點會益你跟到寶尾呢,而且華哥而家贏馬要"超"好幾班至贏得,呢隻副班長,下場睇定d好過啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2009-03-08 on 18:00
兩位大哥又響度密密斟~~

又大贏馬會錢啦

Profiles of sxeditor   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-03-08 on 21:20
Quote:

On 2009-03-08 16:17, samana wrote:
Quote:

On 2009-03-08 14:55, JimmyMa wrote:

我又唔覺得呢隻吉馬會有乜槍回,如果跟華哥馬跟呢d飛,就算你係小小超你食雞都输死你,你唔見隻愛谷早幾年输左幾多錢呀,佢d馬飛好陰濕,點會益你跟到寶尾呢,而且華哥而家贏馬要"超"好幾班至贏得,呢隻副班長,下場睇定d好過啦!

"如果跟華哥馬跟呢d飛"
Sam兄, 唔知您意思是點? 但我䏲番錄影帶(ATV), 當時收起個賠率開閘時是15倍, 即係話落至9.2依啲錢, 係即時㩒入去, 就算您想跟,肯定都跟唔到, 我肯定唔係普通馬迷錢, 至於成60萬W錢, 係我記憶中華哥最近都好似未見過(因我冇賭華哥馬), 您有記錄嗎? 所以吉仔星期三再出, 我都會跟番一注喎

晒馬samana

發表於: 2009-03-09 on 11:11
占兄,比你估岩左,吉馬真的匆匆再出,仲換埋人加程,澳紐馬"遲熟"到五六歲至近,可能都係"大長途"料了,你很有經驗,近年對華廄馬如斯有信心的"戰例"真是鮮見,我怀疑的並非"戰意",而是"戰力",唔心急的馬有愛谷,"大器晚成"至五班,執番果一二場,仲未夠想添食食唔倒果幾場填沊,唔毋計幾年米飯錢了,心急的馬有金鑽,睇住大超都要三擊才中,仲有,贏少少,你我好呢幾件,十六歲卜卜脆,我地麻甩佬,上左九世啦,仲使至今日仲係處子咩!唉,不提了......
同場博殺的,得手的當然係晨速啦,另有一隻紅當當,上次博失輸比晨速,今仗仍然不忿,我的本錢少,只能跟這匹必有交代之馬.果隻吉馬真係要臨場再估過......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2009-03-10 on 17:05
Quote:

On 2009-03-08 21:20, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-03-08 16:17, samana wrote:
Quote:

Sam兄, 唔知您意思是點? 但我䏲番錄影帶(ATV), 當時收起個賠率開閘時是15倍, 即係話落至9.2依啲錢, 係即時㩒入去, 就算您想跟,肯定都跟唔到, 我肯定唔係普通馬迷錢, 至於成60萬W錢, 係我記憶中華哥最近都好似未見過(因我冇賭華哥馬), 您有記錄嗎? 所以吉仔星期三再出, 我都會跟番一注喎

翻過下d"記錄",博殺得手的欠奉,近期有類似情况的有騰雲,再出一仗無影,另一隻贏dd,隔一仗入Q,今次吉仔點樣,聽晚7點18分話你知!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-03-10 on 18:48
Quote:

On 2009-03-10 17:05, samana wrote:
Quote:

On 2009-03-08 21:20, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

翻過下d"記錄",博殺得手的欠奉,近期有類似情况的有騰雲,再出一仗無影,另一隻贏dd,隔一仗入Q,今次吉仔點樣,聽晚7點18分話你知!

Sam兄, 唔駛等聽晚, 可以即刻話您知, 最多拖埋腳, 因為剛有个主理人打電話俾我, 話練馬師同佢講佢隻馬已做好哂功夫, 如無斷脚意外, 想無P都好難, W就要䏲吓其他馬騎成點, 總之, 鬥志百分百. 佢問我練馬師有冇亂吹水, 經我一䏲, 100%ok! 所以吉仔最多都係入位, 如果吉仔影都冇, 就要吼住另外嗰隻, 但係依条靚, 都係細W大P好啲, 我隻翔翔咪最佳例子囉

晒馬samana

發表於: 2009-03-11 on 09:49
尋晚睇電視見到大哨朗拿度又次复出,肥就肥d,叫做一代宗師可能過譽,不過響足球界都可稱為大師了,你地又點評價呢?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-03-11 on 12:36
Quote:

On 2009-03-11 09:49, samana wrote:
尋晚睇電視見到大哨朗拿度又次复出,肥就肥d,叫做一代宗師可能過譽,不過響足球界都可稱為大師了,你地又點評價呢?

䏲見肥朗就諗起肥當拿, 始终今非昔比囉!
一代宗師如果贏得, 奸仔都要收皮囉, 而光頭佬又點會咁快黎呀

晒馬samana

發表於: 2009-03-11 on 13:06
Quote:

On 2009-03-11 12:36, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-03-11 09:49, samana wrote:

䏲見肥朗就諗起肥當拿, 始终今非昔比囉!
一代宗師如果贏得, 奸仔都要收皮囉, 而光頭佬又點會咁快黎呀

叫做一代宗師可能過譽,不過響"足球"界都可稱為"大師"了

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款