登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 包裝大師
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 包裝大師
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-04-03 on 17:39
有邊位馬友可以俾我理由我, 就係包裝大師點解會揾賴仔騎呢? 佢地好似咁耐都冇乜交易過喎

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2009-04-03 on 18:00
jim兄,

上次"包裝"配牌仔棠,因為"經驗"不足,被重罰9日。

所以咪用個師父,而且阿賴出名欄王,今次隻區死都會貼欄,話知你跟馬匹pat pat,點唔會轉跑線架 (remark: 點知排位抽得1檔,求仁得仁)

Profiles of rodney     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-03 on 18:26
Quote:

On 2009-04-03 18:00, rodney wrote:
jim兄,

所以咪用個師父,而且阿賴出名欄王,今次隻區死都會貼欄,話知你跟馬匹pat pat,點唔會轉跑線架 (remark: 點知排位抽得1檔,求仁得仁)

咁點解唔用黎诲呢?

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2009-04-04 on 11:52
Quote:

On 2009-04-03 18:26, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-04-03 18:00, rodney wrote:
jim兄,

咁點解唔用黎诲呢?

道理簡單啦。海仔是留待平日博殺之用,如果有乜事點算.....

(以上純屬個人"段估"之見)

Profiles of rodney     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-04 on 12:00
Quote:

On 2009-04-04 11:52, rodney wrote:
Quote:

On 2009-04-03 18:26, JimmyMa wrote:
Quote:

jim兄,

咁點解唔用黎诲呢?

道理簡單啦。海仔是留待平日博殺之用,如果有乜事點算.....

(以上純屬個人"段估"之見)

咁您不如話海仔平時用黎幫手擔吓飛用好過啦!(甜蜜福星呢!), 所以依個 " 段估" 唔係咁合邏輯喎

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-04-04 on 12:20
賴屎仔平時拍住邊個??

係一個連「蓮華生輝」,都有能力忍到落五班既馬房,「鄧」馬能力邊個夠佢高??

所以如果你話要減分,又要用個減慣分既騎師,相信都非賴屎仔莫屬啦。

你包裝大師夠膽既,轉埋去老強馬房兩、三季丫,包保你跑四班谷草一哩呀。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-04 on 12:44
Quote:

On 2009-04-04 12:20, home wrote:
賴屎仔平時拍住邊個??

係一個連「蓮華生輝」,都有能力忍到落五班既馬房,「鄧」馬能力邊個夠佢高??

所以如果你話要減分,又要用個減慣分既騎師,相信都非賴屎仔莫屬啦。

你包裝大師夠膽既,轉埋去老強馬房兩、三季丫,包保你跑四班谷草一哩呀。

船兄, 但係我䏲何良手法, 又唔似搏減分喎

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-04-04 on 14:10
我都唔知係唔係架,不過我未必會要佢,千六名無疑係起身路程,但個時係三四班,到近季跑到上級際賽,經已無乜再選擇係呢個路程上陣,情況同「爆冷」唔同,佢擺到明係級際賽,跑千六至廿千四都係度。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-04 on 14:51
Quote:

On 2009-04-04 14:10, home wrote:
我都唔知係唔係架,不過我未必會要佢,千六名無疑係起身路程,但個時係三四班,到近季跑到上級際賽,經已無乜再選擇係呢個路程上陣,情況同「爆冷」唔同,佢擺到明係級際賽,跑千六至廿千四都係度。

但爆冷停過課黎喎! 同埋大師P可能仲好分過爆冷W喎!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-04 on 14:57
Quote:

On 2009-04-04 14:51, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-04-04 14:10, home wrote:

但爆冷停過課黎喎! 同埋大師P可能仲好分過爆冷W喎!

我啱啱買左1萬蚊W就攪到咁 真係唔好意思

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款