登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 亞洲橙熟左食得未?
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 亞洲橙熟左食得未?
粗茶淡饭dh385234

註冊於: 12/01/2005
發帖數目: 345
發表於: 2009-04-07 on 14:19
(亞洲橙王)至今25戰還沒打開勝利之門,近仗頻輪換騎師出戰都系得個近字,近況馬明顯狀態火旺步急,韋達選騎戰意鮮明,跑回上名次數最多既1200途程橙熟食得最佳時。

Profiles of dh385234   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-04-07 on 14:35
不錯, 今次正好要吸收維他命C3 ....

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-04-07 on 17:32
嘩! 以我所知依個 橙 已經連續梗死好多人喎!
不過, 我都覺得今次買得過, 如果都係得个近字, 以後就唔好再諗住食橙啦

Profiles of JimmyMa   

香港
發表於: 2009-04-07 on 17:56
啱啱食左個新奇士.... 多汁, ok, 可能有d啓示,
不過聽晚個有d "乏"味..... no my orange ..... 真係留番10蚊買橙食好過

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-07 on 18:01
Quote:

On 2009-04-07 17:56, hkhorsetrack wrote:
不過聽晚個有d "乏"味..... no my orange ..... 真係留番10蚊買橙食好過

魔兄, 食新奇士橙記得要3107, 4102就唔好制啦! 唔係密碼黎, 係產區遮!

香港
發表於: 2009-04-07 on 20:05
Quote:

On 2009-04-07 18:01, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-04-07 17:56, hkhorsetrack wrote:

魔兄, 食新奇士橙記得要3107, 4102就唔好制啦! 唔係密碼黎, 係產區遮!

工業區士多最知打工仔口味, 除了澳洲蜜蜂仔, 多數都係賣3107.... 還記得兩年前食過一次5字頭, 又有別於4仔, 看來此情境難復回~

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-04-07 on 20:44
Quote:

On 2009-04-07 18:01, JimmyMa wrote:
Quote:

又四又七咁,唔係話緊我偶像隻七星呀麻,都係時候入市了,果隻亚洲橙王係汽水黎,唔係新奇士,次次有飛次次死,佢同星光都咁熱,岩我做脚了!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-07 on 21:45
Quote:

On 2009-04-07 20:44, samana wrote:
Quote:

Quote:

又四又七咁,唔係話緊我偶像隻七星呀麻,都係時候入市了,果隻亚洲橙王係汽水黎,唔係新奇士,次次有飛次次死,佢同星光都咁熱,岩我做脚了!

Sam兄, 您真係毕哥嘅滋陰人, 七星仔好咩? 點好呀? 講黎廳吓都好喎 但係唔好, 好似嗰位馬 兄咁交行貨喎!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-04-07 on 22:38
Quote:

On 2009-04-07 21:45, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-04-07 20:44, samana wrote:
Quote:

Quote:

Sam兄, 您真係毕哥嘅滋陰人, 七星仔好咩? 點好呀? 講黎廳吓都好喎 但係唔好, 好似嗰位馬 兄咁交行貨喎!

我又無博士學位,更未跟過馬神學嘢,邊有水平講到頭頭掂呀,我都係跟嗰位馬 兄學的,眾人皆醉我最醒,一於同公眾對賭,七星仔近仗有態,路程一定岩跑兼班次够跑,華哥係黑d嫌"嘿"少少,但咁好分頭,真係好吸引播!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-04-08 on 14:10

[/quote]
[/quote]我又無博士學位,更未跟過馬神學嘢,邊有水平講到頭頭掂呀,我都係跟嗰位馬 兄學的,眾人皆醉我最醒,一於同公眾對賭,七星仔近仗有態,路程一定岩跑兼班次够跑,華哥係黑d嫌"嘿"少少,但咁好分頭,真係好吸引播!
[/quote]
咁您覺得來哥騎华縮4隻(今晚會唔會揾偉哥谷谷理玩3.4P呀?), 係咪以依隻最好呢?

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款