登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 唔知大家信唔信邪?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 唔知大家信唔信邪?
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-04-22 on 21:30
如果你信的話,我可能幫到你!hahaha

今日買左四隻WP過關

頭場:幸福得寶
二場:鋼意
五場:茂年精英
七場:孫子奇兵

跑左三隻都係第二,頭場輸DD,二場輸多少少,五場又係輸DD,天呀...

Profiles of hinchung   

發表於: 2009-04-22 on 22:19
邪邪邪邪邪邪邪邪

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3633
發表於: 2009-04-22 on 23:19
Quote:

On 2009-04-22 22:19, hinchung wrote:
邪邪邪邪邪邪邪邪

你都未算邪!
7702 22/04/2009
11:31 跑馬地
星期三 過關 獨贏
2X3 1 場 1 幸福得寶
3 場 2 魅力寶 $1,000 $3,000.00
7773 22/04/2009
21:58 跑馬地
星期三 獨贏 7 場 1 去馬 $2,000 $2,000.00
7795 22/04/2009
22:36 跑馬地
星期三 連贏 8 場 8 精算大師 + 11 駕馭 $500 $500.00

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2009-04-22 on 23:45
我零願你中去馬Win,好過我中孫子兵法了....
都唔差得好多...hahahah

晒馬samana

發表於: 2009-04-23 on 00:08
咁樣影唔到.亦都無話可說,最氣頂係尾場,今朝仲同占兄林老板介紹特樂寶.點知臨場自己懶九叻學人睇孖寶飛.手多多轉左隻駕x,仲要打埋出街.希望林老板唔毋跟錯左,或者學我咁慳皮慳出事就好了.....
而家我都唔敢問佢呀,陰功!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2009-04-23 on 00:30
唔緊要,仲有機會贏!haha

MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2009-04-23 on 05:51
Quote:

On 2009-04-22 21:30, hinchung wrote:
如果你信的話,我可能幫到你!hahaha

今日買左四隻WP過關

頭場:幸福得寶
二場:鋼意
五場:茂年精英
七場:孫子奇兵

跑左三隻都係第二,頭場輸DD,二場輸多少少,五場又係輸DD,天呀...

唔知 hinchung 兄點樣投注這四隻WP過關, 4x1, 4x5, 4x15??? 雖然"孫子奇兵" W 咗, 不過我仍認為WP過關, 不宜加入這類超熱門。如果以相同成本(靈活玩), 買另 3隻過關, 會實際 d。

Profiles of MML   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2009-04-23 on 11:17
Quote:

On 2009-04-22 23:19, samana wrote:
Quote:

On 2009-04-22 22:19, hinchung wrote:
邪邪邪邪邪邪邪邪

你都未算邪!
7702 22/04/2009
11:31 跑馬地
星期三 過關 獨贏
2X3 1 場 1 幸福得寶
3 場 2 魅力寶 $1,000 $3,000.00
7773 22/04/2009
21:58 跑馬地
星期三 獨贏 7 場 1 去馬 $2,000 $2,000.00
7795 22/04/2009
22:36 跑馬地
星期三 連贏 8 場 8 精算大師 + 11 駕馭 $500 $500.00

sam兄,呢d係唔中既飛o者
我信你重有好多中既^_^

Profiles of sxeditor   
晒馬samana

發表於: 2009-04-23 on 12:00
Quote:

On 2009-04-23 00:08, samana wrote:
咁樣影唔到.亦都無話可說,最氣頂係尾場,今朝仲同占兄林老板介紹特樂寶.點知臨場自己懶九叻學人睇孖寶飛.手多多轉左隻駕x,仲要打埋出街.希望林老板唔毋跟錯左,或者學我咁慳皮慳出事就好了.....

恭喜林老板尾場中4F,睇黎果餐飯可以加d甜品了!

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-04-23 on 12:04
Quote:

On 2009-04-23 00:08, samana wrote:

幸福輸左俾德叔, 就真係無話可說, 更加引証謀事在人, 成事在天, 儲心積慮諗住一鋪番本嘅人咪仲激氣. 至於隻駕x, 您叫我買都好難, 場場跑哂俾您䏲, 您話佢仲有幾多? 又熱門, 如同特樂一秤, 就唔駛諗咁多啦!

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款