登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 全日馬膽 精勁精神
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 全日馬膽 精勁精神
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-05-25 on 21:39
此馬在三班負輕磅必有頭馬交待,季初賺快步速後上追九馬位,升班後再遇慢步速後追六馬位未段達22.6時間。後來因腳傷狀態回落,但上次久休復出狀態沒足下又有走勢跑第五名,今次扳大牌用到柏寶,加強配搭有信心今次可贏馬。剛贏完加州滿意後又再食開條水。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-05-26 on 15:01
Quote:

On 2009-05-25 21:39, kamchung wrote:
此馬在三班負輕磅必有頭馬交待,季初賺快步速後上追九馬位,升班後再遇慢步速後追六馬位未段達22.6時間。後來因腳傷狀態回落,但上次久休復出狀態沒足下又有走勢跑第五名,今次扳大牌用到柏寶,加強配搭有信心今次可贏馬。剛贏完加州滿意後又再食開條水。

您啲全曰穩胆, 必是上賽有 " 養眼 " 嘅走勢, 跟住再出, 又是大熱門, 所講嘅優點, 又係人都知, 咁会唔會跑完, 您又有像 " 愛睦善 " 理由咁賴騎帥呢? 隻馬成大熱有冇其他缺点呢?

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

發表於: 2009-05-26 on 16:34
你個屎怱尖,費事理你,一的禮貌都無。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2009-05-26 on 19:48
理應容許各方不同意見的.

Profiles of gogohorse   

發表於: 2009-05-26 on 19:50
你的論据也十足十存在.

發表於: 2009-05-26 on 19:58
佢講野硬就硬左的,性格ma.

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2009-05-26 on 20:14
3T 第6場!! 練馬師为富有的人/马主赢马, 不为公众赢马. 風馳電掣 better.

Profiles of marko   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-05-26 on 21:14
Quote:

On 2009-05-26 16:34, kamchung wrote:
你個屎怱尖,費事理你,一的禮貌都無。

KAMCHUNG兄, 問您隻馬有冇缺點, 咁您就唔識答, 仲要發爛渣黎遮掩, 咁叫人點信您隻全日穩胆呀!

龍王kamchung

發表於: 2009-05-27 on 12:09
Quote:

On 2009-05-26 15:01, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-05-25 21:39, kamchung wrote:

您啲全曰穩胆, 必是上賽有 " 養眼 " 嘅走勢, 跟住再出, 又是大熱門, 所講嘅優點, 又係人都知, 咁会唔會跑完, 您又有像 " 愛睦善 " 理由咁賴騎帥呢? 隻馬成大熱有冇其他缺点呢?

首先愛睦善非我的全日馬膽,閣下米系度吹牛了。我的全日馬膽退出左唔好意思,愛睦善輸也有交待跑個第三名,不至於輸到無影,跑馬的野一山還有一山高,你想贏人家也想贏,只有怪技不如人,全日馬膽沒有限制性一定要先冷門馬掛,你睇下的報紙講馬佬的全日馬膽啊,有養眼走勢的馬,並不一定人所共知啊,超勁精神並非大熱門啊,有六倍強配柏寶,全日最熱的馬八運寶先系啊,閣下要串人唔該行開的,米系度講的無建設性的野。米系度唯恐天下不亂。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-05-27 on 12:43
Quote:

On 2009-05-27 12:09, kamchung wrote:
Quote:

On 2009-05-26 15:01, JimmyMa wrote:
Quote:

首先愛睦善非我的全日馬膽,閣下米系度吹牛了。我的全日馬膽退出左唔好意思,愛睦善輸也有交待跑個第三名,不至於輸到無影,跑馬的野一山還有一山高,你想贏人家也想贏,只有怪技不如人,全日馬膽沒有限制性一定要先冷門馬掛,你睇下的報紙講馬佬的全日馬膽啊,有養眼走勢的馬,並不一定人所共知啊,超勁精神並非大熱門啊,有六倍強配柏寶,全日最熱的馬八運寶先系啊,閣下要串人唔該行開的,米系度講的無建設性的野。米系度唯恐天下不亂。

其實我都幾鐘意隻超勁精神, 如果臨場熱到2-2.5倍, 我一定用佢買單式馬胆三重彩, 但如果係6倍咁jetso, 就唔好攪我喇

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款