登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 六月七號沙田日馬--推薦四場玩玩
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 六月七號沙田日馬--推薦四場玩玩
choihaihui

註冊於: 06/05/2008
發帖數目: 81
發表於: 2009-06-06 on 20:47
第三場:9.精英財星 2.極速之星 10.綠野飛馳 12.四季大同
第四場:1.甜在心頭 3.飛魚大王 6.天才小子 13.精算游戲
第六場:3.濰坊 7.奪秒商人 10.龍馬精神 13.皇仁俊驅
第八場:7.卡加小子 5.按得靚 14.永得勝 2.戰士

Profiles of choihaihui   Email choihaihui   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-06-06 on 22:13
Quote:

On 2009-06-06 20:47, choihaihui wrote:
第三場:9.精英財星 2.極速之星 10.綠野飛馳 12.四季大同
第四場:1.甜在心頭 3.飛魚大王 6.天才小子 13.精算游戲
第六場:3.濰坊 7.奪秒商人 10.龍馬精神 13.皇仁俊驅
第八場:7.卡加小子 5.按得靚 14.永得勝 2.戰士

R3 幾合我心意~

Profiles of hkhorsetrack   
choihaihui

發表於: 2009-06-06 on 23:25
多謝魔兄來捧場喔!!想請教魔兄你一個問題,前一次日馬,只”卡加大師“贏左,5知呢次只“卡加小子”機會點呢?有沒機會幫獎門人拉多次頭馬啊??

Profiles of choihaihui   Email choihaihui   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

香港
發表於: 2009-06-06 on 23:58
Quote:

On 2009-06-06 23:25, choihaihui wrote:
多謝魔兄來捧場喔!!想請教魔兄你一個問題,前一次日馬,只”卡加大師“贏左,5知呢次只“卡加小子”機會點呢?有沒機會幫獎門人拉多次頭馬啊??

"卡加大師"早就顯示唔係三班馬, 無奈剛戰唔減2分降班, 轉跑泥地照贏, 實力真超級, 我等佢跑田草1600的大計已幻滅.....相信不關個朵"卡加"事.....

至於另一匹"卡加小子"真令我失望了....論晨課觀感相當好, 但陣上未有吸引我的走勢, 現在只期望下季

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-06-07 on 11:08
魔兄今次又有無的又冷又堅的料啊。像時代明星一樣的冷P啊。我就唔敢再出貼士啦,費士講多錯多啊。比謀單位領導人話什麼(假如我是真的)。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-06-07 on 11:36
[quote]
On 2009-06-07 11:08, kamchung wrote:
魔兄今次又有無的又冷又堅的料啊。像時代明星一樣的冷P啊。我就唔敢再出貼士啦,費士講多錯多啊。比謀單位領導人話什麼(假如我是真的)。
[/quote
kamchung兄, 做男人唔好咁小氣喇, 俾人講一講就話唔玩, 你都有好多fans跟你揾食嫁,
同理你唔出post, 依個db網真係靜左好多嫁, 快啲出番post喇!

Profiles of JimmyMa   

香港
發表於: 2009-06-07 on 12:24
Quote:

On 2009-06-07 11:08, kamchung wrote:

睇緊d華人+見習生會唔會好開心~

我國傳統, 多做多錯, 唔做唔錯, 難道全世界人都只能睡覺.

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-06-07 on 14:04
想索料到此論壇--賽日密碼找贏馬人貼子http://www.horseracingcode.com/viewthread.php?tid=26892&extra=page%3D1&page=1

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
choihaihui

發表於: 2009-06-07 on 15:57
第六場中左條800幾連贏喔!最后果幾步比只“超新星”沖上來拿左個第三,我條三重彩就緊無左,嗚嗚.....

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-06-07 on 17:35
Quote:

你係正頭正路,邊有人話到你呢??又再一次證明你有問題羅,唔識得檢討自己,全部都係人地有問題。又唔回應人地問題之餘,又係人地DPOST度鬼鬼鼠鼠。
話左你鬼頭鬼相架啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款