登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 我的第一次.....心情好緊張,硬晒添~(自續)
Author 我的第一次.....心情好緊張,硬晒添~(自續)
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-06-09 on 19:42
http://www.hkhorsedb.com/cseh/modules.php?op=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=11470&forum=1&start=0

隔離個post 唔知咩事.....等我自己在這邊繼續.....(賽後報告)

於是17:01再去襟鐘仔(手機響聲)....終於有把年約4x的師奶聲迎接我..... 當時真係想收線........ 但始終個咀硬晒, 好似食鏍絲貢樣唔識反應, 結果硬著頭皮重插了(騎師王)

結果我的第一次就俾左呢個阿嬋.......埋單五草野.....
0569 09/06/2009
17:01 跑馬地
星期三 騎師王 9 [楊明綸] @ 45.00 $50

事後不但只無利是, 仲要奶左野......... 楊明綸之後50倍.......

現在只好等跑完第二場再整多一飛

我捨身成仁, 變成"先烈"....大家要好好記住我的故事, 不要步我後塵

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-06-09 on 22:58
魔兄, 你咪好似巴士個單野咁, 整多兩草野,
咪執多一劑囉, 大家happy

Profiles of JimmyMa   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-06-09 on 23:01
Quote:

On 2009-06-09 22:58, JimmyMa wrote:
魔兄, 你咪好似巴士個單野咁, 整多兩草野,
咪執多一劑囉, 大家happy

如果我去投注站買飛, 我都會問下我d同事, "你睇幾多人排隊", "激唔激啫", 如果中左馬, 就第二日問佢 "high 唔high"

Profiles of hkhorsetrack   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款