登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> HKDB開季馬運亨通飯局
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author HKDB開季馬運亨通飯局
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-08-30 on 17:11
Quote:

On 2009-08-30 16:38, hiphip3678 wrote:
Quote:

On 2009-08-30 15:22, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-08-30 14:11, hiphip3678 wrote:
其實選個間係因為夠近MTR,大家會方便點.加上有全包宴套餐適合大群人吹水食飯又可以慢慢坐.如果此間唔係咁好的話我試試再搵.

河馬兄,首先我想講我並沒有任何對你選擇之不敬,所以千祈唔好誤會以為我係度同你唱反調,兼且我一定到唔到添。同時你要問清楚依間嘢,就係有冇交枱時間限制,因為佢集團(稻香)啲酒樓好多都係晚飯有限時交枱的,除非嗰 " 晚 " 真係少咗好多人出街食飯就另計囉

JIMMY兄,您的說話有道理,冇問題的.希望星期三晚唔會太多人啩,因稻香佢有全包宴,十二人約千六至千八蚊都有唔少野食,都坐到兩三粒鐘啩^^

河馬兄,我試過係稻香5個人食佢半圍,6點半入坐,佢要我7點半交枱,幫襯完嗰次,以後都唔好攪我。都係問左佢地先,先小人後君子,穩陣啲好嘅,唔係到時啲馬友想吹多幾咀又冇時間,咁就大殺風景喇!

Profiles of JimmyMa   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-08-31 on 11:05
謝謝阿占提醒,亦謝謝河馬安排。

唔好改啦,反正吃完飯我又要同阿輝打波,上次打到colour波都經已輸四十幾度,睇下今次可以輸幾多先。

個度又近波樓、後面又近石本記,嘩~~~,就雅蘭啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款