登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 威陽要搶閘
Author 威陽要搶閘
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-09-10 on 11:05

上季隻威陽響輝哥度耍足一季, 就係唔跑1400嬴馬路程. 搞到馬主都意興蘭珊. 今季轉左去大摩度, 可能大摩聽到我講, 一開皮就報跑1400, 頭威頭勢兼囉口碑, 5歲馬應可負重, 熱熱地都要去番場. 一於捧. 配腳就要全場唯一加分馬大唐勇將, 四班文水, 五班惡晒. 頭彩搶閘.C兄怎樣看?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-09-11 on 14:51
街頭街尾都唱呢只馬啊,估計會2-3倍大熱門,但轉馬房不計倍率冷熱。中左無肉食,我就唔敢買大熱門了。拖下腳就無所謂。都系搵柏寶做膽稱的。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2009-09-11 on 15:37
Quote:

On 2009-09-11 14:51, kamchung wrote:
街頭街尾都唱呢只馬啊,估計會2-3倍大熱門,但轉馬房不計倍率冷熱。中左無肉食,我就唔敢買大熱門了。拖下腳就無所謂。都系搵柏寶做膽稱的。

kamchung兄今季轉了口味嗎?曾記否,上季兄台連中數日大熱馬膽,商台港台還有新城娛樂台都一連幾星期做榜首呢,小弟呢排要減肥,食少D肉有益身心,只係想上下榜首認下go屎乍,見諒見諒!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-09-12 on 15:55
Quote:

On 2009-09-10 11:05, samana wrote:

上季隻威陽響輝哥度耍足一季, 就係唔跑1400嬴馬路程. 搞到馬主都意興蘭珊. 今季轉左去大摩度, 可能大摩聽到我講, 一開皮就報跑1400, 頭威頭勢兼囉口碑, 5歲馬應可負重, 熱熱地都要去番場. 一於捧. 配腳就要全場唯一加分馬大唐勇將, 四班文水, 五班惡晒. 頭彩搶閘.C兄怎樣看?

我對呢匹馬無咩好感.......
RE : 5歲馬應可負重.
4歲馬體重有1200磅 OR 5歲馬體重1044磅負重能力高D呢 (其實我估負重磅跑出過成績的"應可負重")

Profiles of hkhorsetrack   
晒馬samana

發表於: 2009-09-13 on 06:59
r2 2 松風
r3 2 衝勁直前
r4 2 火箭動力
r5 6 寶再威
r6 2 霹靂子彈
r7 10 三和之星
r8 5 寶成智星
r9 3 叻百利
r10 2 威海歡騰

岩就拎去使!唔多使客氣!

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款