登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 其實我都識中熱門架~~hehehe
Author 其實我都識中熱門架~~hehehe
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-10-01 on 18:23
兩條都係71蚊既Q做膽....好彩拖中隻尾場熱門,因為曾經諗過唔鬼要佢....慳番30蚊

Profiles of hinchung   

發表於: 2009-10-01 on 18:24

發表於: 2009-10-01 on 18:25
delete 唔到添...sor 爆...

發表於: 2009-10-01 on 18:29
試多次,唔得的話,船主唔好怪我...U_U

閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2009-10-01 on 18:54
同我斗成本~~邊個夠我慳

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2009-10-01 on 22:43
睇唔到圖,一定又係冷門啦,哈哈(講笑咋,恭喜您贏錢啦!)

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-10-04 on 12:41
剛從大陸回來就看到Hinchung兄的佳績,
真係對士氣有幫助, 今期仲有無呀, 我冷熱都啱, 最緊要中呀~

Profiles of hkhorsetrack   

發表於: 2009-10-06 on 11:47
好彩星期日無貼...因為星期日我十比零....俾馬會KO左....
連一隻Win都中唔到呀....真係好似個市咁大上大落呀....

我需要魔兄幾隻好野,提升番我既士氣....^^

發表於: 2009-10-06 on 11:51
正確係12:0....

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-10-06 on 17:12
Quote:

On 2009-10-06 11:47, hinchung wrote:
好彩星期日無貼...因為星期日我十比零....俾馬會KO左....
連一隻Win都中唔到呀....真係好似個市咁大上大落呀....

我需要魔兄幾隻好野,提升番我既士氣....^^

HAHA... 咪玩我啦~
呢輪我都係主力做"集郵"工作, TARGET上陣時多數不是跑首本, 又或者遇上賠率乏味 or 打劫的情況, 啱啱個日就令我休息一天(睇下中華英雄好過). 暫時都係等下等下, 周三好似有一匹TARGET跑番首本, 不過形勢唔係想像般好, 但如果賠率可口, 或會小試半注.

hinchung兄, 呢場有"電兔"呀!!
又跑來跑去都係果D, 牌面好似幾單純, 有無得諗下呀

Profiles of hkhorsetrack   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款