登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 贏馬組合穩膽
Author 贏馬組合穩膽
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-10-06 on 21:52
贏馬組合穩膽,對手只有一只馬(威士紀)

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-10-06 on 23:46
贏馬組合評分有D飽。。。。威士紀係好,但永利多不是四班馬來的。。。。

Profiles of hkhorsetrack   
龍王kamchung

發表於: 2009-10-07 on 13:40
永利多排12檔啊,谷草12檔死位不敢要了,而且會成熱門。贏得就算神父叻啊,等下次啊。反而睇唔透競駿大師,只馬彈果課河閘無得睇,唔知反應如何呢。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

香港
發表於: 2009-10-07 on 14:10
Quote:

On 2009-10-07 13:40, kamchung wrote:
永利多排12檔啊,谷草12檔死位不敢要了,而且會成熱門。贏得就算神父叻啊,等下次啊。反而睇唔透競駿大師,只馬彈果課河閘無得睇,唔知反應如何呢。

12檔係死位 ?? 權勇駿+紅褲子串Q,我還記憶尤新.

龍王kamchung

發表於: 2009-10-07 on 14:15
紅褲子 權勇駿是後置馬當然無所謂,最重要有快步速,永利多不是啊後置馬啊,是前置中置形的馬,排12檔要留後跑機會不大,跟前則必走三疊望空,放頭又不夠其它快馬快。走二疊望空應該都機會唔大,因威士紀已BOOK左呢個位,呢場馬擺明(贏馬組合三檔會放頭,威士紀二疊死跟前拍住,競駿大師會走二疊有遮檔跑。永利多會被頂到三疊望空跑,

danone

註冊於: 08/01/2008
發帖數目: 225
發表於: 2009-10-07 on 16:40
Quote:

On 2009-10-07 13:40, kamchung wrote:

競駿大師..真是看不太通喔...好像上季只出二次...感覺給我還不錯的...而上季尾配上眼罩...即取第三...估佢今仗會有位置機會...做腳..都是唔錯喔..

Profiles of danone   
龍王kamchung

發表於: 2009-10-07 on 20:26
7364 06/10/2009
17:45 跑馬地
星期三 獨贏及位置 3 場 1 贏馬組合 $100

$200.00 $705.00
7449 07/10/2009
14:36 跑馬地
星期三 獨贏及位置 3 場 1 贏馬組合 $500

$1,000.00 $3,525.00
魔兄我又贏到笑了,輸左條Q串返只W都算系咁啊,今日收工了。祝好運

香港
發表於: 2009-10-07 on 20:30
你厲害囉, 我繼續浮浮沉沉去.

MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2009-10-07 on 21:01
Good pick!

Profiles of MML   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-10-08 on 07:54
恭喜kam兄又贏到笑。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款