登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 封面 贏面壓一
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 封面 贏面壓一
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-10-21 on 16:58
Quote:

On 2009-10-21 16:43, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-10-21 14:30, kamchung wrote:
封面我評估是位置機會馬。並非獨贏馬,皆因未段時間慢得可憐.最有信心是永得勝W

KAMCHUNG兄,初初睇你依个帖见冇乜人回,都唔好玩嘅,突然间又多左人玩,我又玩埋一份先。你又轉呔又話隻永得勝最有信心,啱啱就同我完全相反,我睇依隻馬今晚死左9成,好心嘅就跑翻過第三,等你補采住個 "姑姑" 喇!唔駛個"姑姑"跌埋落地咁慘!

KAMCHUNG兄,

JimmyMa兄呢d先叫做贏面壓一, 首先佢講永得勝輸左9成, 出馬12匹, 勝出只有1匹, 落敗率為91.66%, 純計機會率已很大機會"言中", 及後再補一句, 好心嘅就跑翻過第三,等你補采住個 "姑姑", 即時封埋後門, 跑P都有解釋, 唔使俾大袋問話, 呢D就係"贏面壓一"的說話藝術了 (真心讚JimmyMa兄的, 勿見怪)

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-10-21 on 19:34
Quote:

On 2009-10-21 16:58, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2009-10-21 16:43, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-10-21 14:30, kamchung wrote:
封面我評估是位置機會馬。並非獨贏馬,皆因未段時間慢得可憐.最有信心是永得勝W

KAMCHUNG兄,初初睇你依个帖见冇乜人回,都唔好玩嘅,突然间又多左人玩,我又玩埋一份先。你又轉呔又話隻永得勝最有信心,啱啱就同我完全相反,我睇依隻馬今晚死左9成,好心嘅就跑翻過第三,等你補采住個 "姑姑" 喇!唔駛個"姑姑"跌埋落地咁慘!

KAMCHUNG兄,

JimmyMa兄呢d先叫做贏面壓一, 首先佢講永得勝輸左9成, 出馬12匹, 勝出只有1匹, 落敗率為91.66%, 純計機會率已很大機會"言中", 及後再補一句, 好心嘅就跑翻過第三,等你補采住個 "姑姑", 即時封埋後門, 跑P都有解釋, 唔使俾大袋問話, 呢D就係"贏面壓一"的說話藝術了 (真心讚JimmyMa兄的, 勿見怪)

魔兄,唔講又邊度有得笑呢!但係我真係飛左佢嫁,就走左去買同佢馬房好FRIEND嗰個囉

Profiles of JimmyMa   
馬神IIbaggioLEOcheng

註冊於: 21/08/2006
發帖數目: 249
發表於: 2009-10-22 on 00:16
http://blogcity.me/blog/reply_blog_express.asp?f=O2KISJQ94G21169&id=209973&catID=&keyword=&searchtype=

~~公開接收會員~~null

接收會員? 呢度呀? 我開始懷疑自己中文程度,

anyway 煩請唔好搞亂市la, 唔係船主兄下年有樣學樣就...

Profiles of baggioLEOcheng   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-10-22 on 08:05
某些地方,我係幾配服kam兄的,努力~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-10-22 on 11:45
Quote:

On 2009-10-22 00:16, baggioLEOcheng wrote:
http://blogcity.me/blog/reply_blog_express.asp?f=O2KISJQ94G21169&id=209973&catID=&keyword=&searchtype=

anyway 煩請唔好搞亂市la, 唔係船主兄下年有樣學樣就...

睇完馬神兄登出依個blog,我就拿拿聲download
在我的最愛,因為我覺得每日睇一睇,都會帶給我開心的歡笑,依個世界之大,真係無奇不有。祗可以再說一聲: 如果賣貼士嘅人真係咁有把炮,又駛乜要收錢賣貼士呀?自己咁有料,點解唔留番自己賭要益人呢?你估真係同你有親牙!當然如果唔收錢,用嚟參考吓又無妨嘅!

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-10-23 on 15:36
Quote:

On 2009-10-22 11:45, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-10-22 00:16, baggioLEOcheng wrote:

在我的最愛,因為我覺得每日睇一睇,都會帶給我開心的歡笑,依個世界之大,真係無奇不有。祗可以再說一聲: 如果賣貼士嘅人真係咁有把炮,又駛乜要收錢賣貼士呀?自己咁有料,點解唔留番自己賭要益人呢?你估真係同你有親牙!當然如果唔收錢,用嚟參考吓又無妨嘅!

哈哈哈賣貼士的人大多是無料的人,不過也有例外的啊,小本經營嗎,剛起步嗎,自己還沒贏夠嗎,就提供比人中也無所謂了。假如那個人已贏夠過億身家,就不必再賣貼士了。自己買大的就得了,費事影響彩池了。因剛起步關系,長賭必勝。本金不大,也就是一千幾百投注,當關照顧一下別人先啊,等人地發達先啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-10-23 on 15:45
一場 勁多勝 白德民最後試跑21.8加速力強反應淩厲,衝剌強勁無比,W得
  特別靚 降入四班季初熱身四名,今次必進步,評分有利.換都爾信心不大
  好利利 蔡生二個大閘跳左19課從沒缺課,一出即拼馬
  奄尖大少 睇大閘狀態無得頂,有機會爆得

二場 野蠻 上次尾此程排外檔後上勁,未段仍能交出23.0實力沒退化.今減七磅
  銀鷹 演出準放頭有利跑泥地
  春風得宜 季初田草試淮,上次落飛失手跑五名,回首本泥地
  乘風破浪 拖腳份子,獨孤一味泥地
三場 納帕二號 上季負重也能入位,評分有上升空間
  雙龍出海 上次季初落飛失手,即換見習生減磅
  沙貝利 上次失手第三名,即換見習生減磅

四場 神機妙算 沈仔季初第二個閘必有料到
  開心財星 老馬季初搏得就搏
  分秒必爭 熱身完柏寶再騎
  五代同堂 換韋達一試,垃圾馬

五場 萬能駒 季初三次都輸於形勢排劣檔,今減磅又排一檔,最賺今次啦
  金球 谷草也能入位,回泥地首本評分又有利
  新意思 上次轉田草落飛失手,今轉泥地初跑試試,對手較弱.有草閘功夫

六場 愛睦善 演出二個P準承馬,今次也會再拼
  健康藍梅 3歲馬演出準可靠
  勝利鑽石 降入四班評分有利,上季尾泥地不合腳法
  歡心 上次有飛失手,換韋達必拼馬
七場 按得靚 沈仔熱身完再做大閘.增程靚檔輕磅有利.上次大閘差也跑得近
  穿針引線 此程上名率高,唯一出路
  神殿 胡新老馬,非同少何
  海王子 演出要小休復出最佳馬,拖腳
八場 雅雪 只輸締造美麗的馬,應該無得輸,上季演出轉準
  槍臣 此馬特利久休初出
  賞蝦王 上次有飛失手,換韋達必拼馬

九場 虎虎生輝 出五次全上名,加罩後變一班馬
  星火遼原 上季只輸虎虎生輝要負重磅.如今磅位輕左五磅
  高風格 復課拍跳功夫,質新馬有進步

十場 貝利高 蘇狄雄減磅,狀態勇試大閘靚絕
  驍將王 胡新季初熱身完第二次必拼馬.梁家俊有七磅減放頭最利
  白玉駿駒 質素麻麻來爭腳.
  首飾奇寶 回配韋達,今次實來料,負重磅外檔爭位置
當日十月十七日馬膽為例貼十場中六W1Q1P都算不易啊,起馬有八成機會跑入前三名,七成入Q。場場玩WP都贏到笑了,賽前貼出來的馬啊,水準都有目共睹啊,人家敢賣貼士當然有一定的實力先敢做啊,你又試下賣貼士啊,睇下有無人跟你啊。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-10-23 on 19:32
Quote:

On 2009-10-23 15:36, kamchung wrote:
Quote:

On 2009-10-22 11:45, JimmyMa wrote:
Quote:

哈哈哈賣貼士的人大多是無料的人,不過也有例外的啊,小本經營嗎,剛起步嗎,自己還沒贏夠嗎,就提供比人中也無所謂了。假如那個人已贏夠過億身家,就不必再賣貼士了。自己買大的就得了,費事影響彩池了。因剛起步關系,長賭必勝。本金不大,也就是一千幾百投注,當關照顧一下別人先啊,等人地發達先啦。

難得kamchung兄有如小平同志般偉大的同一方向,就是照顧打救在馬海的人,讓一部份人先富起來,等人地發達先,這種偉大無私的精神,真係令人欽敬,欽敬。難怪兄台長居深圳,實乃深圳啲雞之福,我都希望你贏多啲,就幫襯多啲,帶動深圳繁榮,就靠哂兄了!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2009-10-23 on 19:44
Quote:

On 2009-10-23 15:45, kamchung wrote:
一場 勁多勝 白德民最後試跑21.8加速力強反應淩厲,衝剌強勁無比,W得
  特別靚 降入四班季初熱身四名,今次必進步,評分有利.換都爾信心不大
  好利利 蔡生二個大閘跳左19課從沒缺課,一出即拼馬
  奄尖大少 睇大閘狀態無得頂,有機會爆得

二場 野蠻 上次尾此程排外檔後上勁,未段仍能交出23.0實力沒退化.今減七磅
  銀鷹 演出準放頭有利跑泥地
  春風得宜 季初田草試淮,上次落飛失手跑五名,回首本泥地
  乘風破浪 拖腳份子,獨孤一味泥地
三場 納帕二號 上季負重也能入位,評分有上升空間
  雙龍出海 上次季初落飛失手,即換見習生減磅
  沙貝利 上次失手第三名,即換見習生減磅

四場 神機妙算 沈仔季初第二個閘必有料到
  開心財星 老馬季初搏得就搏
  分秒必爭 熱身完柏寶再騎
  五代同堂 換韋達一試,垃圾馬

五場 萬能駒 季初三次都輸於形勢排劣檔,今減磅又排一檔,最賺今次啦
  金球 谷草也能入位,回泥地首本評分又有利
  新意思 上次轉田草落飛失手,今轉泥地初跑試試,對手較弱.有草閘功夫

六場 愛睦善 演出二個P準承馬,今次也會再拼
  健康藍梅 3歲馬演出準可靠
  勝利鑽石 降入四班評分有利,上季尾泥地不合腳法
  歡心 上次有飛失手,換韋達必拼馬
七場 按得靚 沈仔熱身完再做大閘.增程靚檔輕磅有利.上次大閘差也跑得近
  穿針引線 此程上名率高,唯一出路
  神殿 胡新老馬,非同少何
  海王子 演出要小休復出最佳馬,拖腳
八場 雅雪 只輸締造美麗的馬,應該無得輸,上季演出轉準
  槍臣 此馬特利久休初出
  賞蝦王 上次有飛失手,換韋達必拼馬

九場 虎虎生輝 出五次全上名,加罩後變一班馬
  星火遼原 上季只輸虎虎生輝要負重磅.如今磅位輕左五磅
  高風格 復課拍跳功夫,質新馬有進步

十場 貝利高 蘇狄雄減磅,狀態勇試大閘靚絕
  驍將王 胡新季初熱身完第二次必拼馬.梁家俊有七磅減放頭最利
  白玉駿駒 質素麻麻來爭腳.
  首飾奇寶 回配韋達,今次實來料,負重磅外檔爭位置
當日十月十七日馬膽為例貼十場中六W1Q1P都算不易啊,起馬有八成機會跑入前三名,七成入Q。場場玩WP都贏到笑了,賽前貼出來的馬啊,水準都有目共睹啊,人家敢賣貼士當然有一定的實力先敢做啊,你又試下賣貼士啊,睇下有無人跟你啊。

咁點解你最近係依度啲水準咁差嫁?好似連續你俾啲熱門馬連位置都冇喎,咁你點樣係依度同你DB網啲fans交待呀?因為其實你係我地DB網都有唔少fans嫁,我當然係喇,仲有Sam兄, hunchung兄.....等等添!咦?咁船兄係咪呢?問吓佢先!

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-10-23 on 20:42
我05年11月25日,跑十場都中十Q十T啦,不過無登出黎之嘛。

所以我打算講一世架~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款