登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 真黑仔!!!
Author 真黑仔!!!
RED-PEPPER

註冊於: 24/03/2005
發帖數目: 63
發表於: 2009-11-12 on 18:21
「金添好運」又抽14檔!
馬會o個部仆街電腦係唔係玩o野!最好改番人手抽,死都死得心息。

Profiles of RED-PEPPER   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-11-12 on 19:42
Quote:

On 2009-11-12 18:21, RED-PEPPER wrote:
馬會o個部仆街電腦係唔係玩o野!最好改番人手抽,死都死得心息。

RED-PEPPER兄,

外在環境多不能調節, 能調節的只有自己的心理質素, 像剛周三的<威士紀>, 當我知道佢排十二檔的時候, 我不禁多謝你言下那部福街電腦, 讓我看到大部分人安息~

PS : 田草A欄有時抽1檔的馬, 我有時擔心佢形勢,場地都不及14檔果匹添~

Profiles of hkhorsetrack   
RED-PEPPER

註冊於: 24/03/2005
發帖數目: 63
發表於: 2009-11-12 on 20:22
魔兄:
謝過提點!提升心理質素真係好重要。真係要多多向你學習。

Profiles of RED-PEPPER   

香港
發表於: 2009-12-01 on 16:55
Quote:

On 2009-11-12 18:21, RED-PEPPER wrote:

今次抽2檔..... 係咪想等你死得心息呢~

亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-12-02 on 11:42
今場有神秘的耀目及馬風雲(近績唔多算好,但係又有飛喎~~),仲有幾準既輕越直前及發達心聲~~~雖然前日練馬師一直等等等等....等到6:30都要柏寶試馬,但係我驚做得作狀得滯o者~~~又擺晒pose俾人影晒相咁~~~um.....我會拖佢啦...呢場我會搏大霧,但係未知什麼霧

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-12-02 on 12:08
Quote:

On 2009-12-02 11:42, hinchung wrote:
今場有神秘的耀目及馬風雲(近績唔多算好,但係又有飛喎~~),仲有幾準既輕越直前及發達心聲~~~雖然前日練馬師一直等等等等....等到6:30都要柏寶試馬,但係我驚做得作狀得滯o者~~~又擺晒pose俾人影晒相咁~~~um.....我會拖佢啦...呢場我會搏大霧,但係未知什麼霧

發達心聲 上仗133磅都近,今次輕飄飄地有機了,排外檔配勞叔叔點都會有多少分下褂?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

香港
發表於: 2009-12-02 on 12:34
Quote:

On 2009-12-02 11:42, hinchung wrote:

仲有幾準既輕越直前及發達心聲~~~

係咪想得簡單D咪得~

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款