登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 今年好邪...
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 今年好邪...
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-11-13 on 17:13
我講個比賽呀...到依家都由30幾度變到10幾度...我都未搵到一隻winner~~~
邪邪邪.....
係咪要去拜拜車公?hahaha

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-11-13 on 17:27
Quote:

On 2009-11-13 17:13, hinchung wrote:
我講個比賽呀...到依家都由30幾度變到10幾度...我都未搵到一隻winner~~~
邪邪邪.....

乜你唔係信耶蘇咖咩?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-11-13 on 17:35
Quote:

On 2009-11-13 17:13, hinchung wrote:
邪邪邪.....

hinchung兄, 有真$$落袋最緊要,
而且每個虛擬遊戲都有佢的規則, 未必適合自己發揮,
再者這類賽事統計數字未必夠多.....像你呢類省港澳"長途"貼士王, 唔比拚番三、五百場, 有時真係展現唔到應有實力, 均速得滯比其他short dash跑贏都唔奇, anyway, 有無料我地一睇一聽就知, 最好收番幾個徒弟做證就更佳

Profiles of hkhorsetrack   

發表於: 2009-11-13 on 17:36
我幾時講過我信耶穌:roll:
不過信穌穌可唔可以拜車公架呢?hahaha真係唔知喎~~
不過下年我應該係犯太歲,係時候信架喇....hahahaha

發表於: 2009-11-13 on 17:42

收徒弟留番俾同我差不多名既kamchung啦...
不過佢好似係賣料嘛?都未跟個thread講到邊?:P
不過我呢D亂黎既...都可以收番幾個扶乩貼士徒弟喎~~~hahaha
Quote:

On 2009-11-13 17:35, hkhorsetrack wrote:
Quote:

邪邪邪.....

hinchung兄, 有真$$落袋最緊要,
而且每個虛擬遊戲都有佢的規則, 未必適合自己發揮,
再者這類賽事統計數字未必夠多.....像你呢類省港澳"長途"貼士王, 唔比拚番三、五百場, 有時真係展現唔到應有實力, 均速得滯比其他short dash跑贏都唔奇, anyway, 有無料我地一睇一聽就知, 最好收番幾個徒弟做證就更佳

晒馬samana

發表於: 2009-11-13 on 17:44
Quote:

On 2009-11-13 17:36, hinchung wrote:
不過下年我應該係犯太歲,係時候信架喇....hahahaha

信穌穌可以百無禁忌,有難時祈禱下就打救你,幾好咖,不如我教你讀聖經,你教返我睇馬經呀!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2009-11-13 on 17:48
Quote:

On 2009-11-13 17:44, samana wrote:
Quote:

On 2009-11-13 17:36, hinchung wrote:

信穌穌可以百無禁忌,有難時祈禱下就打救你,幾好咖,不如我教你讀聖經,你教返我睇馬經呀!

係囉...我聽過信耶穌可以唔怕犯太歲~~~唔記得邊度講過,好似係以前間學校~~~
不過你教我讀聖經....未知得唔得...
但係我教你讀馬經....唔好玩我啦...Sam哥...你教我讀就差不多...

我呢D係賽馬日朝早...紮醒...拿起盤沙拿起支竹仔...上晒身咁...之後就知買乜架喇....hahaha

晒馬samana

發表於: 2009-11-13 on 18:04
Quote:

On 2009-11-13 17:48, hinchung wrote:
Quote:

On 2009-11-13 17:44, samana wrote:
Quote:

係囉...我聽過信耶穌可以唔怕犯太歲~~~唔記得邊度講過,好似係以前間學校~~~
但係我教你讀馬經....唔好玩我啦...Sam哥...你教我讀就差不多...

我呢D係賽馬日朝早...紮醒...拿起盤沙拿起支竹仔...上晒身咁...之後就知買乜架喇....hahaha

唔怪得每個跑馬日我起身尿尿時,都見到你在網上忙碌啦,原來同呂祖QQ緊呢!

發表於: 2009-11-13 on 18:10
That's Right!!!!!
hahaha

Quote:

On 2009-11-13 18:04, samana wrote:
Quote:

On 2009-11-13 17:48, hinchung wrote:
Quote:

Quote:

唔怪得每個跑馬日我起身尿尿時,都見到你在網上忙碌啦,原來同呂祖QQ緊呢!

晒馬samana

發表於: 2009-11-15 on 08:13

呂祖尋晚七點幾就瞓左.宜家都未起,小弟今天又放假了,出去BBQ吧!希望森林有活泉,景色好有勝!

買左二隻WP過關過下癮:森林活泉 加 好有勝,
等呂祖瞓得好,比多d灵感你!Have a Lucky day!

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款