登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 今年好邪...
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 今年好邪...
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2009-11-15 on 18:00
勁呀....可惜我拖唔到腳.

Profiles of gogohorse   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2009-11-15 on 18:02
Quote:

On 2009-11-15 08:13, samana wrote:
唔怪得每個跑馬日我起身尿尿時,都見到你在網上忙碌啦,原來同呂祖QQ緊呢!

呂祖尋晚七點幾就瞓左.宜家都未起,小弟今天又放假了,出去BBQ吧!希望森林有活泉,景色好有勝!

買左二隻WP過關過下癮:森林活泉 加 好有勝,
等呂祖瞓得好,比多d灵感你!Have a Lucky day!

勁呀......可惜我拖唔到腳.

Profiles of gogohorse   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-11-15 on 18:10
sam哥...講左你要教我讀馬經...再唔係我真係去讀聖經唔賭馬架喇....hahaha

不過有你個兩隻...今隻都頂住條命....唔駛去做聖徒或者做和尚~~

Quote:

On 2009-11-15 08:13, samana wrote:
唔怪得每個跑馬日我起身尿尿時,都見到你在網上忙碌啦,原來同呂祖QQ緊呢!

呂祖尋晚七點幾就瞓左.宜家都未起,小弟今天又放假了,出去BBQ吧!希望森林有活泉,景色好有勝!

買左二隻WP過關過下癮:森林活泉 加 好有勝,
等呂祖瞓得好,比多d灵感你!Have a Lucky day!

Profiles of hinchung   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-11-15 on 19:00
勝經, 好好讀O架, 我成日都想做勝徒~

我近期忙於鑽研幫人改運同驅魔, 下次有機會再一齊研究 勝經 OR 另一本同音的勝經 .....

Profiles of hkhorsetrack   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-11-16 on 17:42
改運驅魔都我想去研究~~~有無D靚女想改運驅魔,可以俾我試試~~~
前排學風水及按摩,依家學改運及驅魔,真係活到老學到老~~~haha

Quote:

On 2009-11-15 19:00, hkhorsetrack wrote:

我近期忙於鑽研幫人改運同驅魔, 下次有機會再一齊研究 勝經 OR 另一本同音的勝經 .....

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-11-16 on 20:43
Quote:

On 2009-11-16 17:42, hinchung wrote:
改運驅魔都我想去研究~~~有無D靚女想改運驅魔,可以俾我試試~~~
前排學風水及按摩,依家學改運及驅魔,真係活到老學到老~~~haha

Quote:

On 2009-11-15 19:00, hkhorsetrack wrote:

拿, hinchung 兄,魔兄,唔母話老駱駝倚老賣老,你地講緊果d"勝經性經"都只是些小智慧,"聖經"先正係大智慧.你地諗下,百幾年前傳d教士,右手提隻爛皮箱,左手捧住部聖經,九一條七一條來到香港.而家你地睇下香港有幾多是教會的學校,有幾多是教會的物業.當中自有成功的道理.小弟非為不敬.講的只是事實.所以都好意建議下kamchung兄,好心想帮人致富當然是善舉,如果想空手套白狼,老駱駝有本聖經相贈,可能會對兄有些帮助呢!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款