登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 有時真係要信下邪
Author 有時真係要信下邪
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2009-11-18 on 23:43
唔係好得個陣要轉下場,咁都可以順番條氣,執番少少...嘻嘻

其實今日回到家,發現好似俾人打劫過咁
最後發現原來係同我出門口個陣一樣!只是平日星期三回家屋企就會好清潔,但今日幫我清潔屋企既呀姨竟然...放左我飛機!!問下佢先發現佢病左!!
近排聽到好多人病,大家都要小心D!!!
無啦啦又會係新聞聽到外國有D人個肺變左炭咁~~~真係幾恐怖...=_______=!!!

今日頭幾頭有膽無腳,唔係就中晒腳。x(
谷鬼氣就行去馬場散散心,之後就買左條三寶添~~
本來想買多條Q過關,好似上次咁~~但係心諗無可能中兩次架嘛...最後無買~~
但係我竟然忘記左可以中兩關的可能~~暈左...

條三寶第二關兩隻單Q,第三場諗住可以跑冷d個隻,點知跑左大熱~~
跑完之後先發現,原來中左兩條Q~~尾場差D單T,不過無論Q過關定單T都係無買既...<==慳皮嘛
不過都好,起碼有得中,但係又當然想中多D啦...人係貪心架嘛~~
(仲未學識點樣係iPhone transfer D 相去電腦...乜都唔識用!!!)

Profiles of hinchung   

發表於: 2009-11-18 on 23:52

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-11-19 on 07:57
iphone轉相去電腦??itunes唔得??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2009-11-19 on 11:51
船主,itune都唔得呀....都唔明點解...
每次開itune都有野叫我download,次次都down唔晒U_U
每次sys完之後,個iPhone都有D事...成日都sys唔到

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-11-19 on 11:58
Quote:

On 2009-11-19 11:51, hinchung wrote:
船主,itune都唔得呀....都唔明點解...
每次開itune都有野叫我download,次次都down唔晒U_U
每次sys完之後,個iPhone都有D事...成日都sys唔到

我無釐頭上個月都比左幾大千資料費.......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2009-11-19 on 12:11
咁貴既?

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-11-19 on 12:38
Quote:

On 2009-11-19 12:11, hinchung wrote:
咁貴既?

我都唔識,鄉下佬咁週圍上......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
kenken38

註冊於: 26/11/2009
發帖數目: 48
發表於: 2009-11-27 on 17:08
Quote:

On 2009-11-19 12:38, samana wrote:
Quote:

On 2009-11-19 12:11, hinchung wrote:
咁貴既?

Profiles of kenken38   
kenken38

註冊於: 26/11/2009
發帖數目: 48
發表於: 2009-11-27 on 17:08
Quote:

On 2009-11-19 12:38, samana wrote:
Quote:

咁貴既?

Profiles of kenken38   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款