登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 想找一本書叫
Author 想找一本書叫
best-share

註冊於: 28/12/2009
發帖數目: 5
發表於: 2009-12-28 on 15:06
很想看,但出面缺貨,想問有沒有師兄有而不看的?
如果有的話, 我可出$140-$180收購 many thanks

Profiles of best-share   
best-share

發表於: 2009-12-28 on 15:07
計得精彩-賽馬的統計及數學方法

xiaoxin

註冊於: 15/09/2006
發帖數目: 65
發表於: 2009-12-28 on 15:15
呢本書我去香港穩過,無穩到!如有這書的朋友,能否分享一下!

Profiles of xiaoxin   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-12-28 on 17:04
Quote:

On 2009-12-28 15:06, best-share wrote:
如果有的話, 我可出$140-$180收購 many thanks

如果我唔係將本書當垃圾咁掉左,我一定送左俾你。至於你話好唔好睇,就要睇你自己係乜嘢level, 同對馬, 同對馬圈有幾多認識. 如果你鍾意睇古仔書,依個係不錯嘅選擇,同埋佢作者話係一個精算師,所以我對佢計出嚟嘅投注程式都認為係唔錯嘅!

Profiles of JimmyMa   
best-share

發表於: 2009-12-29 on 13:40
Quote:

On 2009-12-28 17:04, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-12-28 15:06, best-share wrote:

如果我唔係將本書當垃圾咁掉左,我一定送左俾你。至於你話好唔好睇,就要睇你自己係乜嘢level, 同對馬, 同對馬圈有幾多認識. 如果你鍾意睇古仔書,依個係不錯嘅選擇,同埋佢作者話係一個精算師,所以我對佢計出嚟嘅投注程式都認為係唔錯嘅!

當垃圾掉左=.= 這本是天書哦~
推~~有沒有師兄割愛 我真的很想看

best-share

發表於: 2009-12-29 on 13:40
我可以再出高一點價錢

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-12-29 on 13:56
Quote:

On 2009-12-29 13:40, best-share wrote:
我可以再出高一點價錢

你不妨試下問作者 cxwong, 在網上很易找到他的網址~

Profiles of hkhorsetrack   
best-share

發表於: 2009-12-29 on 22:26
Quote:

On 2009-12-29 13:56, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2009-12-29 13:40, best-share wrote:
我可以再出高一點價錢

在SINA看到他的POST, 「自己也僅餘下數本,不打算出售了。」

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-12-29 on 22:42
Quote:

On 2009-12-29 22:26, best-share wrote:
Quote:

On 2009-12-29 13:56, hkhorsetrack wrote:
Quote:

我可以再出高一點價錢

在SINA看到他的POST, 「自己也僅餘下數本,不打算出售了。」

咁你係咪 " 教友 "嚟先?係就叫你弟兄借俾你睇又點話!

Profiles of JimmyMa   
kenken38

註冊於: 26/11/2009
發帖數目: 48
發表於: 2009-12-29 on 22:49

Profiles of kenken38   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款