登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 全日铁胆安御?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 全日铁胆安御?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-01-15 on 19:40
睇左呢隻馬,應該是明日全港馬經最多貼首選,亦是全日最熱的一隻馬,再睇番佢上場嘅跑法,沿途大外叠跑,簡直當隻如意冇料到。真係所謂睇Form就想輸都好難,值頭好似係馬會送錢咁滯!
但一睇佢嘅操練程序,吓唔係呀?神仙乜揾啲咁嘢玩呀,咁都贏得?我咪又要做過一個新file!
咁依場又係我依個冷門客出手嘅時候喇

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-01-16 on 18:05
Quote:

On 2010-01-15 19:40, JimmyMa wrote:
睇左呢隻馬,應該是明日全港馬經最多貼首選,亦是全日最熱的一隻馬,再睇番佢上場嘅跑法,沿途大外叠跑,簡直當隻如意冇料到。真係所謂睇Form就想輸都好難,值頭好似係馬會送錢咁滯!
但一睇佢嘅操練程序,吓唔係呀?神仙乜揾啲咁嘢玩呀,咁都贏得?我咪又要做過一個新file!

2845 16/01/2010
17:41 沙田
星期六 連贏 10 場 13 普梳王 + 14 蓬萊仙子

占兄,欠你太多Tea了!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
葱蛋炒飯ks

註冊於: 14/09/2003
發帖數目: 257
發表於: 2010-01-16 on 18:08
Quote:

On 2010-01-15 19:40, JimmyMa wrote:

睇得真係准,韋達又会给人罵了.

Profiles of ks   
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2010-01-16 on 18:18
好彩你冇好似以前咁一早講定,
如果唔係,比人打劫得重多。

Profiles of shwong   
葱蛋炒飯ks

註冊於: 14/09/2003
發帖數目: 257
發表於: 2010-01-16 on 18:20
無睇直播,韋達是否又漏閘了?

Profiles of ks   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-01-16 on 19:38
Quote:

On 2010-01-16 18:05, samana wrote:
Quote:

2845 16/01/2010
17:41 沙田
星期六 連贏 10 場 13 普梳王 + 14 蓬萊仙子

占兄,欠你太多Tea了!

Sam兄,無所謂喇!邊個請都係一樣遮
最緊要大家都贏錢咪得囉

16/01/2010
17:36 沙田
星期六 獨贏 10 場 2 紅日 + 13 普梳王

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-01-16 on 19:42
Quote:

On 2010-01-16 18:18, shwong wrote:
好彩你冇好似以前咁一早講定,
如果唔係,比人打劫得重多。

shwong賢弟,如果唔俾人打劫,騎嗰個又會冇咁精神嫁喇!姚本輝啲馬爆冷,冇左一截係好正常嘅

shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2010-01-17 on 04:24
俾人打劫我都預左,但估唔到既係佢打劫得咁神技。
出閘後跑左4秒先由45倍變為27倍,
跟住到跑左26秒時再由27倍變為26倍,
Win左之後又變返27倍,你話神唔神勒!

Profiles of shwong   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-01-17 on 13:03
Quote:

On 2010-01-17 04:24, shwong wrote:

賢弟,睇嚟你中左隻普疏王都好興奮喎
凌晨四點幾你仲未抖牙?其實啲飛咁郁係好正常,佢哋一早按哂啲飛入部機度,等最後一隻馬入緊閘時先enter入去,就有咁嘅情形出現,因你按人地又按,倍率咪轉來轉去囉,依個圈好多人要揾食嫁!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2010-01-17 on 13:05
Quote:

On 2010-01-17 04:24, shwong wrote:

打劫呢一招每個賽日都例有出現,尤以W/双Q/單T彩池最明顯,但失手機會都有唔小,不過圍內人事失手就有仇報,作為公眾就要執生喇!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款