登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 質超駒真係冇對手?
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 質超駒真係冇對手?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-01-20 on 14:02
我個file根本冇依個馬房,所以我都好少賭佢啲馬,記得祇有一隻,就係W左嘅不醉。咁質超駒今晚真的贏得嗎?我就真係唔知?不過,此場有隻冷馬,就值得諗諗,點解?就係跑place派彩都多過隻3w嘅1喇!好多人一見到隻馬排外檔就手震,但我偏偏就最鍾意,因為可以分多啲錢喎!另外又担心昌哥排外檔走位唔掂,haha!咁橋我又啱啱相反,昌哥排外檔仲正,佢排內檔,我仲驚過佢,你地查一查,昌哥係內檔都唔知坐過幾多包箱而死火。至於我睇好1號嘅主要原因,就梗係在操練上有不尋常嘅舉動喇

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-01-20 on 14:14
真係估唔到晨操出版社又再一次提供錯誤晨操資料給DB, 而我又要對以上言論作大部份收回,在此再作一次無聲抗議evil:

但我仍會小注1號,因賠率實在太令人口水流了

葱蛋炒飯ks

註冊於: 14/09/2003
發帖數目: 257
發表於: 2010-01-20 on 15:56
我中意姚本輝/6 好拼勁 ,唔知大家点睇呢?

Profiles of ks   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2010-01-20 on 15:58
Quote:

On 2010-01-20 14:14, JimmyMa wrote:
真係估唔到晨操出版社又再一次提供錯誤晨操資料給DB, 而我又要對以上言論作大部份收回,在此再作一次無聲抗議evil:

JIMMYMA兄, 真厲害....
想請教2010-01-19 有匹馬跟常山鳳寶拍跳, 跟據你RECORD , 那匹馬是什麼呢 ?

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-01-20 on 16:07
Quote:

On 2010-01-20 15:58, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2010-01-20 14:14, JimmyMa wrote:

想請教2010-01-19 有匹馬跟常山鳳寶拍跳, 跟據你RECORD , 那匹馬是什麼呢 ?

魔兄, 唔好意思,冇出賽嘅馬,我係暫時唔會睇佢嘅操練

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2010-01-20 on 16:10
Quote:

On 2010-01-20 16:07, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2010-01-20 15:58, hkhorsetrack wrote:
Quote:

那匹應該是愛跑得, 周日出賽, 那到時再由你看看他的操練有沒有這課吧~

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-01-20 on 16:45
Quote:

On 2010-01-20 16:10, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2010-01-20 16:07, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

那匹應該是愛跑得, 周日出賽, 那到時再由你看看他的操練有沒有這課吧~

thanks! 我會加多幾分肉緊留意!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-01-20 on 16:50
Quote:

On 2010-01-20 15:56, ks wrote:

依隻又係遲早爆一鑊如健康問題,今次扳強手而健康靠估,造脚就冇妨嘅!

葱蛋炒飯ks

註冊於: 14/09/2003
發帖數目: 257
發表於: 2010-01-20 on 17:23
Quote:

On 2010-01-20 16:50, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2010-01-20 15:56, ks wrote:

依隻又係遲早爆一鑊如健康問題,今次扳強手而健康靠估,造脚就冇妨嘅!

收到,谢谢!

Profiles of ks   
horseanalyst

註冊於: 04/09/2004
發帖數目: 138
發表於: 2010-01-21 on 01:09
教一下Jimmy, 晨操不常舉動所指是? 我就很留意試閘, 草地操練和游泳次數(蔡廐新馬尤甚)

Profiles of horseanalyst   Email horseanalyst   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款