登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 請大家唔好誤會我是來分享心得心水的並不像那個「屎尿龜蟲」
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 請大家唔好誤會我是來分享心得心水的並不像那個「屎尿龜蟲」
dino9413

註冊於: 10/01/2008
發帖數目: 496
發表於: 2010-01-21 on 03:42

Profiles of dino9413   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2010-01-21 on 10:23
條飛龍呢次都唔弱㗎!掘到2隻冷P,9413你要化爭吵為力量幫大家謀金錢嘛...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
dino9413

發表於: 2010-01-21 on 14:09
條飛龍呢次都唔弱㗎!掘到2隻冷P,9413你要化爭吵為力量幫大家謀金錢嘛...

請問佢條「屎尿龜蟲」有無在賽前將其心水分享給大家,等大家共其分享呢?……【無】?錦點解中左兩關之後才貼出來問(第三关有冇机会中呢)?目的可在呢???『獨食難肥』買W跑P,買P跑第尾!買三關中兩關、買兩關中一關! 買單場無好收場!

「屎尿龜蟲」又自私!買w跑p仲已為自已好威!貼出來曬命!真不知所謂!仲學「人類」吋人!唔該你係由「屎尿」變成「龜蟲」,有排你都未有機會進化成「人」!麻煩你唔好曬命唔好吋人!等多幾萬年幾千年有機會進化成「人」,你先吋人啦!好嗎?ok!乖「龜蟲」!你繼續玩你d「屎尿」啦!d屎尿真係你先鍾意玩!

閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2010-01-21 on 21:29
Quote:

On 2010-01-21 14:09, dino9413 wrote:

請問佢條「屎尿龜蟲」有無在賽前將其心水分享給大家,等大家共其分享呢?……【無】?錦點解中左兩關之後才貼出來問(第三关有冇机会中呢)?目的可在呢???『獨食難肥』買W跑P,買P跑第尾!買三關中兩關、買兩關中一關! 買單場無好收場!

「屎尿龜蟲」又自私!買w跑p仲已為自已好威!貼出來曬命!真不知所謂!仲學「人類」吋人!唔該你係由「屎尿」變成「龜蟲」,有排你都未有機會進化成「人」!麻煩你唔好曬命唔好吋人!等多幾萬年幾千年有機會進化成「人」,你先吋人啦!好嗎?ok!乖「龜蟲」!你繼續玩你d「屎尿」啦!d屎尿真係你先鍾意玩!

你條7頭想同我講爛口你未夠班,比條龜頭你含下要唔要,你媽食我啲龜蟲仲少呀,系呢度學人扮高手,比啲料仲慘過亞視班友,邊只大热比邊只,吋大魔白骨民,柏寶,又好意思揀人哋啲馬,果頭叫柏寶食屎,馬上又揀柏寶坐騎,你媽陰蒂癢,柏寶用條馬鞭幫你媽插下陰蒂止下癢,你連馬會戶口都冇個,有乜資格系度評馬,你欠大陸外圍佬啲錢,要你妹做雞都還唔曬

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
ray973743

註冊於: 14/12/2009
發帖數目: 10
發表於: 2010-01-21 on 23:51
Quote:

On 2010-01-21 21:29, 19633356 wrote:
Quote:

On 2010-01-21 14:09, dino9413 wrote:

你條7頭想同我講爛口你未夠班,比條龜頭你含下要唔要,你媽食我啲龜蟲仲少呀,系呢度學人扮高手,比啲料仲慘過亞視班友,邊只大热比邊只,吋大魔白骨民,柏寶,又好意思揀人哋啲馬,果頭叫柏寶食屎,馬上又揀柏寶坐騎,你媽陰蒂癢,柏寶用條馬鞭幫你媽插下陰蒂止下癢,你連馬會戶口都冇個,有乜資格系度評馬,你欠大陸外圍佬啲錢,要你妹做雞都還唔曬

嘩!有無攪錯,其實件事真係唔關我事,但係錦啱㩒入黎睇,竟然會見到d咁攪笑gal事,點解d人講馬可以講到人全家,有無過份d啊,唔該講呢番說話果條友好收聲啦,你咪攪到船兄唔開論壇累大家啊,其實dino呢條友講柏寶d野,你睇唔明就唔好出聲啦,我諗好多人有腦都知佢攪乜,自從dino條友講完果d你睇唔明gal野之後,我而家睇到gal,就係柏寶條友馬贏多左,我諗馬會唔係死gal,唔該你地唔好再講粗口,一陣間攪到我地,唔該

Profiles of ray973743   
dino9413

發表於: 2010-01-22 on 01:17

真係唔明?點解你要將你同你家人發生過的事拿出來跟人分享!難道你以為寫成別人別人就看不出來嗎?我覺得你好可怜…
「屎尿龜蟲」可能係世界上最可怜既…屎

dino9413

發表於: 2010-01-22 on 01:52
我唔理冷熱總之有得中就得啦!唔係我自誇,唔該你用你只死狗眼睇下啦!你個垃圾跑完中左先貼出黎認屎認屁,辦哂野話唔知有無機會中三關?唔該你啦!你貼出黎為x呀?話比人聽你好威好叻呀???如果你錦好!就唔該你早d貼出黎等大家可以跟住買!唔好跑完先至講!仲有你d所謂冷馬,咪係大家唔認同,認為係垃圾唔會買個d羅!不過錦都0岩,你係屎尿的蟲,屎蟲就當然係搵垃圾啦!人如其名!絕配絕配!

xiaoxin

註冊於: 15/09/2006
發帖數目: 65
發表於: 2010-01-22 on 02:02
你何必同呢地人劳气!柏宝唔食屎又点会赢吗???明知他吃着屎,点解不买柏宝!!!和你叫板的人同你无得飞,建议不用理他

Profiles of xiaoxin   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
ray973743

註冊於: 14/12/2009
發帖數目: 10
發表於: 2010-01-22 on 03:25
Quote:

On 2010-01-22 02:02, xiaoxin wrote:
你何必同呢地人劳气!柏宝唔食屎又点会赢吗???明知他吃着屎,点解不买柏宝!!!和你叫板的人同你无得飞,建议不用理他

我都覺得係,呢d人根本唔需要理佢...

Profiles of ray973743   
bluechips

註冊於: 02/04/2006
發帖數目: 302
發表於: 2010-01-22 on 15:06
Quote:

On 2010-01-21 21:29, 19633356 wrote:

龍兄文采,終見真章.
字字珠璣,鞭鞭止癢.

欠債還錢,天經地義.(但禍不及家人)

看來龍兄與此子關係非比尋常.

此子雖可惡,但願龍兄尊重他人之娘親.

Profiles of bluechips   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款