登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> to飛龍and dino9413
Author to飛龍and dino9413
joey118

註冊於: 01/07/2009
發帖數目: 27
發表於: 2010-01-25 on 05:43
本人証實飛龍兄上季試過一日中4w,加理過50倍,每場都係貼1-2隻,本人覺得飛龍兄D馬係有一定水平,而dino兄貼馬都好好,但我係本人就唔會買你D馬,咁唔係代表你唔叻,而係大家投注方式同觀點唔同,最後想講幾句大家都係交流下,唔好咁上心,我夠唔比馬上論壇,但我可以同大家講,賭馬係我o既職業(p.s.單一職業),唔通我又要周圍同人講咩,唔係我小氣,而係我地玩o既野係同錢有關,幫人同害人都係1線之差,你覺得好咪推介下囉,口舌之爭係冇意思
希望大家開開心心贏大錢,唔好再鬧交啦

Profiles of joey118   
閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2010-01-25 on 08:31
我能學兄台咁以賭馬作單一職業就好啦,可惜我未夠級數,失禮,我知港人有好多對賭馬好有認識之人先咁

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2010-01-25 on 10:41
Quote:

On 2010-01-25 08:31, 19633356 wrote:
我能學兄台咁以賭馬作單一職業就好啦,可惜我未夠級數,失禮,我知港人有好多對賭馬好有認識之人先咁

命運誰操縱?時間我主宰,慳番啲爭執時間研究一吓條退休過關/三T/六環彩你都做得到㗎...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2010-01-25 on 17:34
古語有話~錢銀事少,面子是大,我哋全是賭徒,當然認錢唔認人,但做人做世,係唔係得讓人處且讓人,做事講說話唔好去咁盡

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款