登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 四月中有冇興趣出黎聚下
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )
Author 四月中有冇興趣出黎聚下
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2010-04-12 on 06:33
好!今晚見!

Profiles of hinchung   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2010-04-12 on 12:37
由於皇廷今晚有婚宴,所以要轉去 Mega Box 13樓 的 " 御苑皇宴"

已訂了table. 8:00pm 蘇先生 6位

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=18712

Profiles of rodney     
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-04-12 on 12:45
謝謝獲利。
今晚見~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2010-04-13 on 18:38
昨晚真係唔講得笑,咁大個仔都未試過"包場"咁豪!!!

有關方面得知HKDB綱聚,所以提供一個特大會場。

又蝦,又魚,又魚翅,又燒味,埋單都是一張金牛+幾草野。所以我幾時都支持留港消費。

還有魔兄雖然未能出席,但特意送出優惠卷,可惜套餐又不能使用 (都預期啦, haha)....oh, 我唔記得取回該coupon,罪過罪過

Profiles of rodney     
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2010-04-13 on 19:23
九龍灣酒樓幾乎間間有套餐, 除了利寶閣外, 得你呢間夠膽收人金牛, 質素自然要有番貢上下....
coupon 無所謂啦, 我其餘間間都有, 還有得選擇, 難得你地食得開心ma

搞掂埋d正經事(餘下賽事), 下次再join你地擦過飽~

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-04-13 on 20:43
Quote:

On 2010-04-13 19:23, hkhorsetrack wrote:
九龍灣酒樓幾乎間間有套餐, 除了利寶閣外, 得你呢間夠膽收人金牛, 質素自然要有番貢上下....
coupon 無所謂啦, 我其餘間間都有, 還有得選擇, 難得你地食得開心ma

搞掂埋d正經事(餘下賽事), 下次再join你地擦過飽~

Sam兄話我奄尖,的確係。個靚女俾我炳到飛起,
我話咁高質素(價錢)嘅酒樓,有冇攪錯: 我哋六個人,佢俾前菜皮蛋兩隻(分開四邊), 我同靚女講,我哋6個人,你俾四邊,係咪想我地爭食先,埋單時,攞菓盤嚟,又得四塊菠蘿,我又炳佢。哈哈!
咁就出左火喎! 舒服哂!:lol:

Profiles of JimmyMa   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-04-13 on 22:13
係喎,我仲係門口同個姐姐講蘇生六位,唯不知入到去得一台有人....

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-04-14 on 11:37
其實食完返到屋企諗諗吓都好驚,咁大間酒家,得我哋一大枱,你諗啲食物流量有幾快?新唔新鮮就真係計得到,好彩係星期一幫襯,因為剛剛星期日都應該有啲客仔掛!如果係星期五至幫襯,就真係有啲問題,下次見面,都係聽Sam哥講一齊去 " 滾 " 好過,因為起碼各適其適,好似Sam哥鍾意外形好肉地嘅啖啖肉,我就鍾意外形清清純純冇咁肥脷。咁下次就一於一齊去 " 滾 " 囉

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-04-14 on 14:19
Quote:

On 2010-04-14 11:37, JimmyMa wrote:
其實食完返到屋企諗諗吓都好驚,咁大間酒家,得我哋一大枱,你諗啲食物流量有幾快?新唔新鮮就真係計得到,好彩係星期一幫襯,因為剛剛星期日都應該有啲客仔掛!如果係星期五至幫襯,就真係有啲問題,下次見面,都係聽Sam哥講一齊去 " 滾 " 好過,因為起碼各適其適,好似Sam哥鍾意外形好肉地嘅啖啖肉,我就鍾意外形清清純純冇咁肥脷。咁下次就一於一齊去 " 滾 " 囉

嘩,占兄你好似知道我同告仔啲品味一樣咁,係呀,小弟出身清貧,對食用方面就不敢浪費,黑白黃紅的菜式,都喜歡勇於嘗試.九七前去開嘅幾間飯堂火煱店"有錢佬""大陸市"等,如今都昨日黃花了,宜家間中上大陸開會,都會間中食餐"小肥羊",實在食唔出乜新感覺,如果要各適其適,依次要過梳打埠先正有了,不如等楊骏兄比啲澳門打比料,等我地充足下彈藥,齊齊去梳打埠"打鞭撈"啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款