登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 依排好黑仔
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 依排好黑仔
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-05-24 on 10:36
Sam兄,Dynamic 兄,Rodney兄,

依排老弟好黑仔,繼啱啱精算拍檔後,琴日又再整多劑,有冇好計仔,去吓啲黑氣呢?

獨贏 10 場 4 明燈

獨贏及位置 10 場 11 快樂小子

17:37 沙田
星期日 連贏 10 場 4 明燈 + 11 快樂小子

17:37 沙田
星期日 位置Q 10 場 4 明燈 + 11 快樂小子

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-05-24 on 12:15
唔緊要啦,占兄,你的能力好快就追返了.
我就Lucky呀,因為尋日我一分錢都無賭......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-05-24 on 21:08
Quote:

On 2010-05-24 12:15, samana wrote:

Sam兄,我想過馬交沖過涼,由頭洗到落脚趾尾,
洗左啲衰氣,唔知呢招掂唔掂呢?不過在此聲明,我唔係去 " 滾 "呀!

Profiles of JimmyMa   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2010-05-25 on 10:41
JIMMY 兄
最近我也 L L L 好幾個賽日,上個賽日尾塲d仔幾難得撥個輪問我心水,我第一個叫距捉住隻明燈,並且特別提及隻1仔曾幾何時爆大冷個次你中到應條六環彩(上季)點都要拖, 到最後自己投注時只搏Qp而走Q, 否則 ....... 十塲賽事可以保住不用輸,
現寄望周三

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
晒馬samana

發表於: 2010-05-25 on 14:41
Quote:

On 2010-05-24 21:08, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2010-05-24 12:15, samana wrote:

Sam兄,我想過馬交沖過涼,由頭洗到落脚趾尾,
洗左啲衰氣,唔知呢招掂唔掂呢?不過在此聲明,我唔係去 " 滾 "呀!

占兄,依招得唔得,小弟就真係唔敢講.因為以前過大海,試過失利時去沖過涼改運,點知都係有時得有時唔得,好睇心情㗎!
不過,小弟就建議你個Topic改改,寫道:「依排唔够旺」就較為合適.個"X"字唔岩使.
講緊嘅,唔係講吉利意頭果種"迷信",有本書叫做《祕密》(The Secret),唔知你有無睇過,据說是全世界有史以來,繼《圣經》,《毛澤東選集》后,入到"位"的銷量(當然係差了十幾條街啦).里面所講的「吸引力法則」就係講緊依樣野.如果占兄有閑心,其實都建議你買本睇下,小弟就覺得對自己睇問題甚至選馬的方式有喲幫助,(商務有得買)

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2010-05-25 on 14:43
http://www.booklife.com.tw/secret1.asp

唔識貼,幾能老土.

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2010-05-25 on 16:09
jimmy兄,

小弟情況不比你好幾多。上周3的 6up又被告乜,早前都試過連次 6up中5win.....好Q激氣

唔知點解,今季買左好多次 冷Place 都是跑第四,真奇哉!!!!!

唔係啦,今次周3一於找你投注6up,有望物極必反啦

Profiles of rodney     
任我赢zsw168

註冊於: 12/09/2003
發帖數目: 429
發表於: 2010-05-25 on 21:02
Quote:

On 2010-05-25 14:43, samana wrote:
http://www.booklife.com.tw/secret1.asp

唔識貼,幾能老土.

多谢sam兄推介!马上去学习了.
http://www.tudou.com/playlist/playindex.do?lid=6472992

Profiles of zsw168   Go to the user WebSite zsw168   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2010-05-26 on 09:52
現寄望
獨贏及位置 1 場
兄弟班
WWWWWWWWW
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
Wintackwintack

註冊於: 17/10/2006
發帖數目: 87
發表於: 2010-05-26 on 12:46
上個月出粮後手頭比較鬆,所以加重了注碼買波仔和馬,睇睇可唔可以執多些少買下嘢,結果LLLLLLL二個星期,買重PLACE跑第四,買冷QP跑第一,四,心淡後停一二天,點知買開的馬和波仔的方法全出來,激到死死吓 ,上星期開電腦時突然想轉一下開機PASSWORD,因為我是用一個英文字+000, 想想000唔老黎改為888. 即刻上星期三中了旺家多寶那條冷單T, 星期日中尾冷場Q,3條QP一共執回幾支頂番之前啲數,如果不是月初傷亡慘重,一定加買單T,三重彩. 是否真係斜,信唔信由得你

Profiles of wintack   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款