登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 大嬴馬經
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 大嬴馬經
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2010-07-13 on 17:00
唔該船主,難怪啦﹗我成日都唔明點解佢地D試閘時間資料特別趣緻,原來係自家時間。

另外,Jammy 兄,講漏左 個圈中圈 其實係指游水,而 *係指戴眼罩。手寫個D資料係我係馬會到抄返黎既。唔好意思。

Profiles of shwong   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-07-14 on 00:59
Quote:

On 2010-07-13 17:00, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2010-07-13 16:53, home wrote:
大贏佢地自己有人睇操、打錶。

呢家外面有兩間公司可以提供晨操資料。
大贏
晨操服務社

但我睇馬會,七月九係有27.4 24.8 (52.2) 助手喎。

馬會係由晨操服務社提供

船兄,我好肯定9/7嗰課係冇跳,星期日跑馬,神仙從來唔會埋門星期四。五連續兩日出跳嘅,唔信?賭餐茶好唔好?

好呀,不如就賭聚會個餐??
但,唔知點去查證喎。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-07-14 on 11:23
Quote:

On 2010-07-14 00:59, home wrote:
Quote:

On 2010-07-13 17:00, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2010-07-13 16:53, home wrote:

大贏
晨操服務社

但我睇馬會,七月九係有27.4 24.8 (52.2) 助手喎。

馬會係由晨操服務社提供

船兄,我好肯定9/7嗰課係冇跳,星期日跑馬,神仙從來唔會埋門星期四。五連續兩日出跳嘅,唔信?賭餐茶好唔好?

但,唔知點去查證喎。

好!一於咁話!你就去大贏查證,我就去行政總裁投訴要查同埋查蘋果報。

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-07-14 on 16:28
Quote:

On 2010-07-14 00:59, home wrote:
Quote:

Quote:

大贏
晨操服務社

馬會係由晨操服務社提供

但,唔知點去查證喎。

船兄,先給你看看蘋果的晨操資料:

7月1日 7月2日 7月3日 7月4日 7月5日 7月6日 7月7日 7月8日 7月9日 7月10日 7月11日
*
韋田1400米好地
13駒第2-頸 水 副(機坪踱步) 水 副(機坪踱步) 水 助(機坪踱步) 水 練(機坪踱步) 水 練(機坪踱步) 水 * 練24.2 水 練(機坪踱步) 水 練(機坪踱步) 水 韋田1600米好地
10駒第5-3.1/4 40

睇嚟依個免費餐都擦硬喇!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2010-07-14 on 18:10
Quote:

On 2010-07-14 16:28, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

大贏
晨操服務社

馬會係由晨操服務社提供

但,唔知點去查證喎。

船兄,先給你看看蘋果的晨操資料:

7月1日 7月2日 7月3日 7月4日 7月5日 7月6日 7月7日 7月8日 7月9日 7月10日 7月11日
*
韋田1400米好地
13駒第2-頸 水 副(機坪踱步) 水 副(機坪踱步) 水 助(機坪踱步) 水 練(機坪踱步) 水 練(機坪踱步) 水 * 練24.2 水 練(機坪踱步) 水 練(機坪踱步) 水 韋田1600米好地
10駒第5-3.1/4 40

睇嚟依個免費餐都擦硬喇!

親愛的客戶:

我們多謝 閣下抽出寶貴時間透過行政總裁網誌查詢及反映意見。經有關部門跟進後,有關資料現已更正。不便之處,敬希見諒。

祝投注好運。

顧客服務部

顧客服務主任

曹嘉健 謹啟

*船兄,請看馬會以上的回覆,你亦可再看回馬會晨操資料,問你服未?:lol:

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-07-22 on 00:23
haha抵請!!~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款