登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> eWin 新登入方式
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author eWin 新登入方式
bluechips

註冊於: 02/04/2006
發帖數目: 302
發表於: 2010-07-30 on 16:57
請問用 eWin 新登入方式 後, 有咩反應....haha

f!@#X*&((&................

Profiles of bluechips   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2010-07-30 on 17:50
無錯!只想跟馬會說一句...
你唔想人地用網上投注,谷番去打電話同投注站,咪出聲囉!唔駛攪咁大壇龍鳳架嘛...
我試過最後3分鐘買波,最後係買唔到!唉...擔心第日買馬會點?

Profiles of hinchung   
bluechips

發表於: 2010-07-30 on 18:07
Quote:

On 2010-07-30 17:50, hinchung wrote:
無錯!只想跟馬會說一句...
你唔想人地用網上投注,谷番去打電話同投注站,咪出聲囉!唔駛攪咁大壇龍鳳架嘛...
我試過最後3分鐘買波,最後係買唔到!唉...擔心第日買馬會點?

如無變動, 9月只可用新登入方式, 不敢想像.....!

tinoeast

註冊於: 15/06/2008
發帖數目: 4
發表於: 2010-07-30 on 22:20
新登入方式是小小麻煩左,這點還可以接受,最少我還沒試過過唔到而要溯查紀綠等等的(剛季用投注寶買馬經常發生,非常谷氣)。
但注冊了用新登入方式後,用不回舊方式,這點應該事先說明。現時買足球的網頁面是有分開兩種方式的(表面看似一樣),新方式查看球隊或賽事紀綠的頁面非常看不慣,真擔心新馬季時,賽馬的頁面又要搞新意思,不知要用多少時間來適應。

Profiles of tinoeast   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2010-08-01 on 17:29
新的登入方式都試過傳不到及追查不到舊record呢~~根本上同舊式的一樣!但投注就煩了!
我都放棄了最後階段用網上戶口買波了,索性打1885或者26006222算了。

Profiles of hinchung   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-08-09 on 17:03
真係幾煩,又要咁,又要咁!話左唔用囉!但係諗深一層,如果一早按定啲馬,等佢入閘一跌飛,就可跟買到,如果用電話買,應該可能買唔到喎!

Profiles of JimmyMa   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2010-08-09 on 17:21
我已經寫左投訴信去啦~~從來未見過咁繁複既投注程序....
大佬...你又唔係銀行...唔駛搞咁大壇野呀..投注是分秒必爭的

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
bluechips

發表於: 2010-08-09 on 19:35
Quote:

On 2010-08-09 17:21, geniusalex wrote:
我已經寫左投訴信去啦~~從來未見過咁繁複既投注程序....
大佬...你又唔係銀行...唔駛搞咁大壇野呀..投注是分秒必爭的

比任何一間銀行,更繁複.
馬會太多...........人才啦

kwonglam

註冊於: 03/09/2007
發帖數目: 7
發表於: 2010-08-12 on 00:57
我仲麻煩,我人在外地,上 ewin 新登入方式,要從新登記過,係登記過程中,要我入什麼網上密碼,入完又話錯左,再入又話錯左,都唔知係乜水,錯兩次就k,o左,仲被佢鎖埋個密碼,人又唔係香港,都唔知點攪,馬會都唔知想點,成日講安全,,安全,,安全,到底有乜唔安全呀!我地又唔識用到識用,都用左咁多年啦!邊有事呀!馬會其實係唔係想我地唔識用呀!唔通這樣可以增加投注金額,看來馬會都應養唔少白痴,真係一個大慈善機構...

Profiles of kwonglam   
Wintackwintack

註冊於: 17/10/2006
發帖數目: 87
發表於: 2010-08-19 on 00:54
me too,在大陸什麼都用不到, 要打電話投注
mangocombo經常接收不到

Profiles of wintack   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款