登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 6場 怡喜 巨額過關 100+倍 變 27倍 ??
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 6場 怡喜 巨額過關 100+倍 變 27倍 ??
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2010-11-29 on 23:09
笑馬兄, 我從來沒有想過你是其中一個我指
天真的"估賽果"估到變啡燈的智能超人. 所以我不敢天真到試圖向您提供任何答案. 或者廉署可以幫助我答嗎?

相反, 我一早講笑馬兄看得通. 不是開玩笑.

Profiles of marko   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-11-30 on 09:26
Quote:

On 2010-11-29 23:09, marko wrote:
笑馬兄, 我從來沒有想過你是其中一個我指
天真的"估賽果"估到變啡燈的智能超人. 所以我不敢天真到試圖向您提供任何答案. 或者廉署可以幫助我答嗎?

相反, 我一早講笑馬兄看得通. 不是開玩笑.

marko兄,大家吹下水啫,無須認真.小弟倒是頗欣賞兄你的正義感!
小弟覺得要唾棄的是不道德的投注,揭發攻擊的是違法的行為,而不是要針對大注的現象.否則仗義就成了狹義,執言反而失言了.
告人是要講證据的,如果兄所言的属實,廉記查都唔使查,邊個打大飞就請邊個返去飲啡就得啦,係咪?
不過,香港馬會的彩池有70%-80%是大戶的投注額,有50%以上的投注是開跑前5分鐘至閘前的,几乎每場馬都有几十萬元注的投注,應該查邊個,查邊樣先呢?話廉記查大飞呢樣嘢係報紙佬講的,未經證實,如廉記真係做到嘢,真能還小馬迷公道,弟也樂見其成!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
RodRod

註冊於: 05/10/2003
發帖數目: 292
Hong Kong
發表於: 2010-11-30 on 10:05
實有古靈精怪,不過有好多係水魚飛。

Profiles of Rod   
RodRod

Hong Kong
發表於: 2010-11-30 on 10:20
有另一個問題:十至廿倍回飛但又Win的馬,大家又覺得係咩原因?

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-11-30 on 11:43
Quote:

On 2010-11-30 10:05, Rod wrote:
實有古靈精怪,不過有好多係水魚飛。

絕對同意,其實要"造馬"都要隻馬"够力",最好最省力的方法便是"順水推舟"了,最容易"有默契"的方法便是由一二隻"消息馬""明星馬"担飞,由边綫食力馬"收割",這便是兄所說的"回飞馬"了,過關飞後可能得5倍或以上,派彩時有7至10零倍,這也是小弟喜歡投的"目標馬".,贏左啡燈馬你都可能mama聲,输左你又話上錯船......
咋天隻"糕點"雖說同程未有好表現,,但剛戰才入Q,如果得99倍係咪反而唔正常呢?
小弟無意為啡燈黨開脫,只是試圖在不同的角度去看事物,自我感覺上可能会客觀啲.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
RodRod

Hong Kong
發表於: 2010-11-30 on 13:52
Sam兄你真識食:D

跑馬其實係將錢左手交右手,左同右手可以係唔同人,又可以係同一個人。至於交來交去為乜,就真係3x4,2x6,7+5……

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款