登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 皇帝旨令五W冇難度?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 皇帝旨令五W冇難度?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-01-08 on 20:34
依隻馬過咗嚟大摩度就真係威到盡,話咁快就取四W,而上手馬房到今日仲喺得一W, 你話依啲唔係功夫嘅高低,會係乜?咁呢隻馬今次是否又贏得呢?睇左大摩部署呢隻馬嘅操練程序,就真係不敢恭維,雖然好多講馬佬話大摩嘅馬,最後試跑一出草地跳,就係搏馬喇!依啲根本係廢話,如果你計一計,就輸死都未天光。總之,依隻馬今天操練就唔多妥,又係我地啲冷門客出手嘅時候喇!!!

Profiles of JimmyMa   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-01-08 on 22:50
2+14 Q/QP (39倍/11倍)hehehe
冷腳我要哈哈大少,話晒上次仲贏緊~~雖然係升班兼上場係谷草,但係其實佢1400田草都唔差架~

就買1,2,13,14頂天立地四連環及單T啦!我估幾好分的!

Quote:

On 2011-01-08 20:34, JimmyMa wrote:
依隻馬過咗嚟大摩度就真係威到盡,話咁快就取四W,而上手馬房到今日仲喺得一W, 你話依啲唔係功夫嘅高低,會係乜?咁呢隻馬今次是否又贏得呢?睇左大摩部署呢隻馬嘅操練程序,就真係不敢恭維,雖然好多講馬佬話大摩嘅馬,最後試跑一出草地跳,就係搏馬喇!依啲根本係廢話,如果你計一計,就輸死都未天光。總之,依隻馬今天操練就唔多妥,又係我地啲冷門客出手嘅時候喇!!!

Profiles of hinchung   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-01-08 on 23:02
其實我想講多兩句,因為我都覺得呢隻野有D危~~我唔識睇晨操的,但係我覺得明明贏開1600,今日又有另一場三班1600,大摩又無馬係個場?!

讓路呢個藉口都唔成立....再加上二班及三班1600,唔計今日個場得番下星期日既二班1600,之後就要到月尾了。

今場呢隻大熱門會唔會追唔切,甚至唔鬼追呢?我覺得真係有機會~~當然我唔會搵佢做膽都會拖佢既,因為始終係有能力既馬。

Profiles of hinchung   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-01-09 on 00:50
搏左甘多場,輸番場大熱門好合理。
而且呢兩條友鬼頭鬼相,死大熱門唔會眨眼。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rudderless

註冊於: 25/11/2010
發帖數目: 130
發表於: 2011-01-09 on 00:59
上場確系跑得幾盡籮
尼場買
1 & 7 單棍 或 3 & 4 單棍

Profiles of rudderless   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-01-09 on 01:05
其實要搏,不如搏隻幸運多多。

上場甘都追到個第四返黎,今次半冷值得諗下。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rudderless

註冊於: 25/11/2010
發帖數目: 130
發表於: 2011-01-09 on 01:19
你地覺唔覺得,聽日嘅輕磅馬好有冷味。。。

Profiles of rudderless   
visvim

註冊於: 25/05/2010
發帖數目: 31
發表於: 2011-01-09 on 01:48
呢場我都覺隻"皇帝"有d問題, 而且大摩听日手馬佈署怪怪哋..大熱諗唔過!我覺得隻"將軍"唔錯, 傷弱馬上場出完敢做嘢, 搏得就搏唔知幾時再爆矼...而且睇賽績唔失禮, 初出高難度動作贏"雄獅"听日都大熱門, 上場熱身求其試試都追近, 睇睇前四名全部非泛泛之輩, 全部都是座三望二班之對手, 唯一缺點我就唔係好鍾意個騎師, 呢條友搏馬神乎其技, 輸馬更出神入化!所以明天要留意...另一隻可以諗"喜蓮", 兜兜轉轉輸完熱門又去谷草, 其實我覺得田草才合發揮, 今次有樹遮蔭, 會見真章...3,14w, q及pq值得諗諗....

Profiles of visvim   
d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2011-01-09 on 02:15
小弟無乜做功課, 只覺得皇帝旨令上次跑得唔錯丫...

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
kwok520

註冊於: 02/01/2008
發帖數目: 106
發表於: 2011-01-09 on 09:08
同意船主「幸運多多」今仗雖為白德民棄騎,但絕對不可因易配蔡明紹而輕視,看動靜一定有計。

Profiles of kwok520   Email kwok520   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款