登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 死迷嫂破處周年紀念
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 死迷嫂破處周年紀念
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-03-22 on 14:18
一節淡三墟, 睇完咁精彩的打吡, 又要忍下手了, 事關師父教落泥地夜賽唔好制.
百無聊賴下睇下排位, 到尾場時又比我睇到啲嘢!
嗬嗬, 原來尾場隻頭牌死迷嫂係破處一周年了, 去年的依個時候, 又係全黎夜宴, 死迷嫂給我帶來了歡娛的一夜, 當晚她冲剌時逢山過山, 逢海過海的姣勁, 至今仍歷歷在目, 回味猶甘呢!
海水公園果二隻紅貓貓, 依排話發情期, 場館都要暫停開放,留比佢地開煲, 真係亂愛大過天呀! 依個死迷嫂自果晚發完姣, 成年都唔見佢有乜表示, 係味佢的發情週期都好似紅貓貓咁, 成年先有一次呢?
咁能橋, 果晚隻酸心引荐響上一場W咗, 帶摯小弟中咗條超晒值的孖寶, 今次搞埋一齊了, 會唔會姣婆遇上脂粉客係咁穿住Q唔甩呢?
占兄, 提醒下你, 今年又齊齊中味走寶啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-03-22 on 17:50
Quote:

On 2011-03-22 14:18, samana wrote:
一節淡三墟, 睇完咁精彩的打吡, 又要忍下手了, 事關師父教落泥地夜賽唔好制.
嗬嗬, 原來尾場隻頭牌死迷嫂係破處一周年了, 去年的依個時候, 又係全黎夜宴, 死迷嫂給我帶來了歡娛的一夜, 當晚她冲剌時逢山過山, 逢海過海的姣勁, 至今仍歷歷在目, 回味猶甘呢!
海水公園果二隻紅貓貓, 依排話發情期, 場館都要暫停開放,留比佢地開煲, 真係亂愛大過天呀! 依個死迷嫂自果晚發完姣, 成年都唔見佢有乜表示, 係味佢的發情週期都好似紅貓貓咁, 成年先有一次呢?
咁能橋, 果晚隻酸心引荐響上一場W咗, 帶摯小弟中咗條超晒值的孖寶, 今次搞埋一齊了, 會唔會姣婆遇上脂粉客係咁穿住Q唔甩呢?

不這今次好似唔多啱我口味喎!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-03-23 on 16:30
Quote:

On 2011-03-22 17:50, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-03-22 14:18, samana wrote:

咦!又冷翻喎!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2011-03-23 on 16:40
Quote:

On 2011-03-23 16:30, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-03-22 17:50, JimmyMa wrote:
Quote:

咦!又冷翻喎!

上二場泥料输怕人,冷係意料中事,唔係點敢介紹呀? 上船啦!:lol:

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2011-03-23 on 22:51
2596 23-03-2011
22:22 沙田
星期三 孖寶 7 場 4 朝東精英 + 5 祥勝愛駒 +
9 尚駿心 + 11 日日中
8 場 1 喜威寶

唔信邪,又晒下睇下係味慰安慰安!

晒馬samana

發表於: 2011-03-23 on 23:00
Quote:

On 2011-03-23 22:51, samana wrote:
2596 23-03-2011
22:22 沙田
星期三 孖寶 7 場 4 朝東精英 + 5 祥勝愛駒 +
9 尚駿心 + 11 日日中
8 場 1 喜威寶

唔信邪,又晒下睇下係味慰安慰安!

真係小氣!

晒馬samana

發表於: 2011-03-24 on 11:43
真係姣婆守唔到寡,死迷嫂宁愿做啊二都要拖住果件酸嘢......
講馬佬話Very good上次贏係靠阿安,咁今次又係靠屎楝?

今次我又想同阿豪華哥比耐性,我估David哥會在3場內得,睇下佢點撚法先!

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-03-24 on 12:21
你能否仔細驗證喜威寶?? 佢係公馬(閹左)? 非姣婆. 明年正確寫"淫蟲" (參考:-即係好似常平周柏豪.)

以上評語, 入廁所點燈... 找屎!

Profiles of marko   
晒馬samana

發表於: 2011-03-24 on 12:34
Quote:

On 2011-03-24 12:21, marko wrote:
你能否仔細驗證喜威寶?? 佢係公馬(閹左)? 非姣婆. 明年正確寫"淫蟲" (參考:-即係好似常平周柏豪.)

以上評語, 入廁所點燈... 找屎!

喜威寶,邊個黎㗎?
我都知道,有些動物中意食肉,有些動物中意食草,仲有一些動物會中意"點燈"揾嘢食...(講笑咋,下次我會叫佢"淫蟲" !)

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-03-24 on 14:11
冇問題, 本大爺從未想過"點燈"原來可以揾嘢食, 只有感激你的經驗之談...(講笑咋,下次我會學人玩失縱!)

Profiles of marko   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款