登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 呢場搏下大霧先!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 呢場搏下大霧先!
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-04-30 on 17:05
Quote:

On 2011-04-30 00:34, rodney wrote:
Quote:

On 2011-04-29 22:16, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-04-29 21:06, rodney wrote:
Quote:

On 2011-04-26 17:58, JimmyMa wrote:
Quote:

你兩條友甘識嘆?

船兄,如果你有時間下次就预埋你啦,不過都要揀大賽日,點解?因為通常有大賽,班馬騮都唔會太過份,費事俾班大袋話唔識做,所以入場睇馬比拼,大多數真正優勝劣敗,大熱門佔優,所以我通常都會入場,食吓飲吓,輕輕鬆鬆咁又一日囉

JIm 兄,

我當日與"臨場"兄及幾位朋友都在馬場喎,不過我們在weight-in bar進餐,方便到沙圈睇馬。

當日入場人數無預期咁旺,可能是長期的關係。

很少入場,但見證了一個紀錄...一日11場馬,場場有頂頭大熱入位呢

我同Sam兄就食到飽飽,嘆埋下午茶後,又連場開熱門,坐係度差啲瞓著咁滯!跑大賽時,我都有走去睇神父落馬,另外,咁你有冇見到楊駿係馬迷打氣區打哂呔,一顯大佬嘅風範呀!係度預祝楊駿步步高升先!

當然有見,R9後我們一同睇馬同晚膳

by the way, where are you??

[/quote]
我哋係駿軒囉!

Profiles of JimmyMa   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-05-01 on 02:56
我幾時都想感受下馬場氣氛!!

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-01 on 09:25
Quote:

On 2011-05-01 02:56, hinchung wrote:
我幾時都想感受下馬場氣氛!!

唔怪得行館都設在跑馬地!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款