登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 飛快威
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 飛快威
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-07 on 09:46
pm兄,我估飛快威今日會起筷,各位點睇呢?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-07 on 10:07
飛快威(評估是賺步速才第三名,實力平平,可以不理

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
visvim

註冊於: 25/05/2010
發帖數目: 31
發表於: 2011-05-07 on 10:18
Quote:

On 2011-05-07 09:46, samana wrote:
pm兄,我估飛快威今日會起筷,各位點睇呢?

同意, 今日的確似出擊時候了!要威當然要插"旗", 更有意思呢...這個時候都是大摩、告仔埋身肉搏時候...每次賽事都是你一拳我一腳...反正同場熱門已交代夠, 加埋D偻"羅"湊湊熱鬧也不錯...哈哈

Profiles of visvim   
晒馬samana

發表於: 2011-05-07 on 10:42
Quote:

On 2011-05-07 10:07, kamchung wrote:

有疑點才會有賠率,又唔至於可以不理咁决絕呀嘛?你唔比佢今場又大大賺步速咩?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-07 on 10:50
Quote:

On 2011-05-07 10:07, kamchung wrote:

可以不理我就唔敢講,亦唔敢講佢唔贏得,佢贏得就一定要付出代價,因為對手1.2.3.5.8都唔會睇跑馬,咁嘅場合,都係啱睇跑馬多啲喎

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2011-05-07 on 11:09
Quote:

On 2011-05-07 10:50, JimmyMa wrote:
Quote:

可以不理我就唔敢講,亦唔敢講佢唔贏得,佢贏得就一定要付出代價,因為對手1.2.3.5.8都唔會睇跑馬,咁嘅場合,都係啱睇跑馬多啲喎

正因為依場各路人馬多,步速似乎又不利後上馬,飛快威敢於隔夜飛全線有動靜,合符告仔出奇不意的手法,雖則同主馬飛快勇也常有無名飛,但依隻就少啲,所以,小弟心郁郁想跟佢威下,如果Kamchung兄有必勝馬膽,唔介意就介紹隻買單Q呀?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-07 on 11:24
Quote:

On 2011-05-07 11:09, samana wrote:
Quote:

On 2011-05-07 10:50, JimmyMa wrote:
Quote:

正因為依場各路人馬多,步速似乎又不利後上馬,飛快威敢於隔夜飛全線有動靜,合符告仔出奇不意的手法,雖則同主馬飛快勇也常有無名飛,但依隻就少啲,所以,小弟心郁郁想跟佢威下,如果Kamchung兄有必勝馬膽,唔介意就介紹隻買單Q呀?

Sam哥,你梗係唔記得我講依個馬主啲手法. 同驚喜馬主一樣,睇飛就瀨嘢嫁!

晒馬samana

發表於: 2011-05-07 on 11:34
Quote:

On 2011-05-07 11:24, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-07 11:09, samana wrote:
Quote:

Quote:

Sam哥,你梗係唔記得我講依個馬主啲手法. 同驚喜馬主一樣,睇飛就瀨嘢嫁!

佢嘅操練好似幾似樣咁?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-07 on 11:37
Quote:

On 2011-05-07 11:34, samana wrote:
Quote:

On 2011-05-07 11:24, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

佢嘅操練好似幾似樣咁?

祗係告仔一貫正常操練遮!

晒馬samana

發表於: 2011-05-07 on 11:45
唔知林老板尋晚有無探班呢?林老板?

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款