登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

刨馬技巧
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 刨馬技巧 >> R9 心電圖
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author R9 心電圖
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-11 on 20:16
盡信書不如無書.其實睇飛你地有無率統計過命中率有幾成,本人估計最多不會超過三成,就邊個馬房最準有無做資料統計啊,人地就做過統計閘前落飛馬房。最高的是告東尼也不超過四成準。所以盡信書不如無書啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-11 on 20:41
Quote:

On 2011-05-11 20:16, kamchung wrote:
盡信書不如無書.其實睇飛你地有無率統計過命中率有幾成,本人估計最多不會超過三成,就邊個馬房最準有無做資料統計啊,人地就做過統計閘前落飛馬房。最高的是告東尼也不超過四成準。所以盡信書不如無書啦。

唔知kamchung兄有無統計過自己命中率有幾成呢?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

發表於: 2011-05-11 on 21:11
Quote:

On 2011-05-11 20:41, samana wrote:
Quote:

On 2011-05-11 20:16, kamchung wrote:

我賭馬賭按例,數據越多出的按例準確率特別高,你可猜一下有幾成準。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2011-05-11 on 21:20
Quote:

On 2011-05-11 21:11, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-05-11 20:41, samana wrote:
Quote:

我賭馬賭按例,數據越多出的按例準確率特別高,你可猜一下有幾成準。

點猜呀,前日你比隻坐二望一嘅洪福齊天响飞快威後面過,恐怕下次都可以不理了,尋日比隻勁闖駒話蘇阿win,都跑第2,貢高深,小弟真係唔識猜一下有幾成準咯.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

發表於: 2011-05-11 on 21:27
勁闖駒我都有買W,輸W但中W,點會輸錢啦,洪福齊來,跑到心律不正,一年都有幾十只呢的心律不正馬架啊,輸左好正常,平常心對待,下次可追返,等只馬休息下啦。馬系畜生,有什麼毛病有時練馬師都沒必知道架。不過你可放心,呢只馬演出咁準,突然心律不正,追得返架,下次必有錢分啦。當日我最有信心二場大熱單Q,唔好睇系大熱門啊,你買100元二串三過關,都收二千幾銀架啊。3735 10-05-2011
01:42 沙田
星期二 過關
2X3
連贏
連贏位置Q
8 場 8 鷹之團 + 14 勁闖駒
9 場 4 一定爆 + 6 大把在手

龍王kamchung

發表於: 2011-05-11 on 21:34
Quote:

On 2011-05-11 21:27, kamchung wrote:
勁闖駒我都有買W,輸W但中W,點會輸錢啦,洪福齊來,跑到心律不正,一年都有幾十只呢的心律不正馬架啊,輸左好正常,平常心對待,下次可追返,等只馬休息下啦。馬系畜生,有什麼毛病有時練馬師都沒必知道架。不過你可放心,呢只馬演出咁準,突然心律不正,追得返架,下次必有錢分啦。當日我最有信心二場大熱單Q,唔好睇系大熱門啊,你買100元二串三過關,都收二千幾銀架啊。3735 10-05-2011
星期二 過關
2X3
連贏
連贏位置Q

3868 10-05-2011
13:50 沙田
星期二 位置Q 4 場 4 大衛金剛 + 12 華獅 3841 10-05-2011
10:40 沙田
星期二 位置Q 7 場 8 飛魚駿王 + 14 精算拍檔 3726 10-05-2011
01:39 沙田
星期二 連贏位置Q 7 場 3 玩具神話 + 8 飛魚駿王 果日跑十場中左五場

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-11 on 22:14
Quote:

On 2011-05-11 21:27, kamchung wrote:
星期二 過關
2X3
連贏
連贏位置Q

吓?買$300元仲要係QP2x3過埋關,先收得嗰二千幾蚊,好心你依啲係報紙亂抄都中嘅馬就唔好攞出嚟哂啦!好似我同Sam哥咁,中隻叻叻仔P都有221元,就話擺出嚟威吓遮!買300元過埋關先收2千幾,都唔夠我過澳門冲一次涼啦,不過對你啲好日唔中馬嘅人嚟講,係深圳啲倉仔,就都可以食到好多平價北姑雞嘅!恭喜!恭喜!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

發表於: 2011-05-11 on 22:28
最重要是贏錢,你賭二十次中一次,我賭二場中二場,你話邊個會贏錢啊,賭熱門都要識邊的系真正有實力的熱門啊,好似當日其它場次的大熱門像嘉寶神駒,薄荷糖,金瑞,我就一睇飛左距唔要。唔理冷熱,最緊要中正,本錢唔輸才會越贏越多,你買的大冷門,一年都無幾只,換言之,你輸過百次才中一次,當抽稅啦。

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-05-12 on 10:31
Quote:

On 2011-05-11 21:20, samana wrote:
Quote:

On 2011-05-11 21:11, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

點猜呀,前日你比隻坐二望一嘅洪福齊天响飞快威後面過,恐怕下次都可以不理了,尋日比隻勁闖駒話蘇阿win,都跑第2,貢高深,小弟真係唔識猜一下有幾成準咯.

KAM兄,琴日你臨場貼兩隻,勁闖駒同暖在心頭都瀨野喎..??但你又話你「我賭二場中二場」,似乎你命中率都好強差人意喎??

仲有,你係人地個post講,沙田要買質新馬,但你睇番琴日十場,有幾多場係五歲以上贏馬??

我唔係想反對任何人,我一向尊重任何人發表意見,但我只係想講,賭馬無話一辨就OK,你講人地統計閘前數據,我N年前都講我從來唔睇閘前飛,所以你真係要搞清楚先。

因為我尊重任何人既知識,例如占兄晨操派、文武兄數據派,人地都係埋頭苦幹去做,而我亦有你自己觀點,你亦有做功課。

我自己覺得呀,因為每個人都努力過,而當中一定有可取之處,否則你、我、占、文武都唔會一直做落去,所以我會尊重你、佢地,亦可以吸取我自己唔識既野。

相信係度呢,比你、我叻既人,大有人在。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2011-05-12 on 10:52
kamchung兄, 我相信你賭馬技術很高, 贏很多錢. 但如果你想要別人信服你, 首先要懂得互相尊重, 一有機會,你就踩低別人, 標榜自己, 咁就算你有幾叻, 都仍然會有很多人不認同你. 你說別人唔識刨馬, 只有靠賠率選馬, 就算你講對, 咁又點呢? 你係味想叫人唔識刨馬, 就不要賭馬, 又或者跟你賭呢? 想跟你賭, 但見你貼出來的馬命中率却遠遠低於心电圖嘅馬嘍, 如果你有心SHOW可利, 好心你事先晒多啲有把握的POST出黎, 而唔係馬後砲十中五, 前日你晒2隻得一隻第二, 船主介紹隻太極至尊,300文P收2千1, 老師介紹紅椒萬能駒q及QP20文都收成差不多2千, 點計都叻過你800文過關先收2千幾卦? 仲要係抄十大報張啲頭條〝按例〞, 〝按例〞? 應是案例吧? 你說人盡信書不如無書, 咁你抄案例, 算唔算盡信書不如無書呢? 同一場馬重新跑過都唔敢保證有五成同結果, 何况是馬事如棋局局新呢?
kamchung兄, 你出POST甫馬, 我們都很期待, 認叻唔一定要踩人鬧人嘅!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款