登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

刨馬技巧
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 刨馬技巧 >> R9 心電圖
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author R9 心電圖
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-12 on 11:13
Quote:

On 2011-05-11 22:28, kamchung wrote:
最重要是贏錢,你賭二十次中一次,我賭二場中二場,你話邊個會贏錢啊,賭熱門都要識邊的系真正有實力的熱門啊,好似當日其它場次的大熱門像嘉寶神駒,薄荷糖,金瑞,我就一睇飛左距唔要。唔理冷熱,最緊要中正,本錢唔輸才會越贏越多,你買的大冷門,一年都無幾只,換言之,你輸過百次才中一次,當抽稅啦。

周六買韋達包掂

明天韋達的馬好惡,一於大力買韋達的馬。最好是-哈哈妙,太陽海岸,大將軍,兵奇臨

@睇吓你自己系你地頭俾啲料,俾韋達四隻大熱門,結果。。。。 真係成功率好高喎!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-05-12 on 11:57
又到點唱時候喇!希望聽完呢隻歌後大家都兄弟齊心啦...

http://www.tudou.com/programs/view/ME8ol6PvfBs

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-12 on 12:25
Quote:

On 2011-05-12 11:13, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-11 22:28, kamchung wrote:
最重要是贏錢,你賭二十次中一次,我賭二場中二場,你話邊個會贏錢啊,賭熱門都要識邊的系真正有實力的熱門啊,好似當日其它場次的大熱門像嘉寶神駒,薄荷糖,金瑞,我就一睇飛左距唔要。唔理冷熱,最緊要中正,本錢唔輸才會越贏越多,你買的大冷門,一年都無幾只,換言之,你輸過百次才中一次,當抽稅啦。

周六買韋達包掂

明天韋達的馬好惡,一於大力買韋達的馬。最好是-哈哈妙,太陽海岸,大將軍,兵奇臨

@睇吓你自己系你地頭俾啲料,俾韋達四隻大熱門,結果。。。。 真係成功率好高喎!

你講果邊網的貼啊,就知你條分腸會過來偷睇,所以唔可以比得咁準啦,最有信心的馬唔會貼出來。真正有信心的馬當然只留比的質素高的會員。的好朋友啦。3530 06-05-2011
21:47 沙田
星期六 孖寶 3 場 6 大將軍 + 12 桂花飄香
4 場 3 哈哈妙 當日最有信心的馬哈哈妙射上身下孖寶中到正,又收PQ都收到笑啦。3533 06-05-2011
21:48 沙田
星期六 孖寶 4 場 3 哈哈妙
5 場 7 王者先鋒 + 11 快樂無窮

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-05-12 on 12:31
嘩~~乜你咁架...咁你講晒架喇喎...

即係俾A叫買123,叫B買456,叫C買789,叫D買10.11.12,跑13.14出黎你就講你唔係最高級既會員嘛~~

其他中到既就可以威水咁呀?唔....好似唔多妥咁喎~~

Quote:

On 2011-05-12 12:25, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-05-12 11:13, JimmyMa wrote:
Quote:

周六買韋達包掂

你講果邊網的貼啊,就知你條分腸會過來偷睇,所以唔可以比得咁準啦,最有信心的馬唔會貼出來。真正有信心的馬當然只留比的質素高的會員。的好朋友啦。3530 06-05-2011
4 場 3 哈哈妙 當日最有信心的馬哈哈妙射上身下孖寶中到正,又收PQ都收到笑啦。3533 06-05-2011

Profiles of hinchung   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-12 on 12:52
Quote:

On 2011-05-12 12:25, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

周六買韋達包掂

嘩!你真係威喎!全日最熱啲馬都俾你貼中,真係唔講得少,欽敬!欽敬!至於你話我偷睇的網貼士,有心貼啲山埃出嚟!乜你唔知你係我偶像咩?
我一見你出帖,我就好過癮,好有高潮,真係好似食咗 "雄起" 咁,鞭鞭有力嫁

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-12 on 21:33
Quote:

" 熱門非我們小馬迷投注對像,扒大冷先有用 "
咦?呢两句咁嘅嘢,邊條粉腸講過,咁熟嘅?

亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-05-13 on 00:25
占兄,你呢個reply我笑左出黎~~

我依家其實極度懷疑Kamchung不是一個人,唔好誤會我罵他不是人呀!我係懷疑這個戶口是一班人黎架!

點解咁講呢?佢真係成日前言不對後語,今日講買熱門點點點,轉個頭又講熱門唔係小馬迷買?!

正常地一個人係唔會分裂得咁緊要架喎!如果唔係一班人的話,真係小心處理自己的分裂行為,作為半個心理人,我是認真的並且關心的說!

Quote:

On 2011-05-12 21:33, JimmyMa wrote:
Quote:

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-13 on 09:06
小弟就怀疑緊係味有同一個人用幾個化名post,今天KC,明天K3,後天又......因為有些用語似乎同出一輒,有啲狂燥症的跡象......
小弟已經二次被此人粗言侮辱,只是小弟見此名字在收費會員欄中出現過,留番啲面子日後好"相見",希望有話有理都好好講!
Quote:

On 2011-05-13 00:25, hinchung wrote:
占兄,你呢個reply我笑左出黎~~

我依家其實極度懷疑Kamchung不是一個人,唔好誤會我罵他不是人呀!我係懷疑這個戶口是一班人黎架!

點解咁講呢?佢真係成日前言不對後語,今日講買熱門點點點,轉個頭又講熱門唔係小馬迷買?!

正常地一個人係唔會分裂得咁緊要架喎!如果唔係一班人的話,真係小心處理自己的分裂行為,作為半個心理人,我是認真的並且關心的說!

Quote:

On 2011-05-12 21:33, JimmyMa wrote:
Quote:

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-13 on 10:21
補充一下,無里頭成熱門非我們小馬迷投注對像,但有實力演出準的大熱門則是我們小馬迷投注對像,又袋錢落你的袋啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-13 on 10:58
[quote]
On 2011-05-13 10:21, kamchung wrote:
補充一下,無里頭成熱門非我們小馬迷投注對像,但有實力演出準的大熱門則是我們小馬迷投注對像,又袋錢落你的袋啦。

quote]
唔知依3隻係咪無里頭成熱門嘅呢?
太陽海岸,大將軍,兵奇臨

好彩我見你俾依3隻料,我就全部飛哂佢,你真係袋好多錢落我個袋嫁,多謝哂你呀!咁你依家應該知我點解咁鍾意去你個地頭偷睇你俾乜嘢料啦!下次千祈唔好俾你高級會員嗰啲堅料喎!繼續俾啲流料就得架啦,多謝哂先:lol:

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款