登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 5月15日賽前討論之第五場13財源來
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 5月15日賽前討論之第五場13財源來
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-16 on 21:41
Quote:

On 2011-05-16 21:36, bluechips wrote:
Quote:

Blueclips兄,我講嘅嘢通常都有白紙黑字,唔會亂吹嘅!
15/5 15:02 R5 13 1,355.2k 3.7
15/5 15:01 R5 13 1,098.8k 5.35
15/5 14:59 R5 13 54.1k 9

只是W彩池嗎?

這是13號當時的投注額,你沒有這個資訊,也很難
怪你話我吹水嘅!

Profiles of JimmyMa   
niconbenny

註冊於: 12/09/2007
發帖數目: 666
發表於: 2011-05-16 on 22:03
我都見到开閘后. 最后一注為2.1M 尾2个注1.1M
合共約3.3M咁上下.

可能外圍佬哽吾落对冲都吾奇!

Profiles of niconbenny   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-16 on 22:12
Quote:

On 2011-05-16 22:03, niconbenny wrote:
我都見到开閘后. 最后一注為2.1M 尾2个注1.1M
合共約3.3M咁上下.

可能外圍佬哽吾落对冲都吾奇!

R5 W pool 22,523,870
13 財源來
5 min 時 9 倍 ,投注額$990,790.佔彩池9.24%Last 3.65倍, 投注額$5,102,450佔彩池22.65%非正常增長13.41% 約$3,020,863

依隻馬打到咁嘅賠率應該都是老外的傑作了...

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
niconbenny

註冊於: 12/09/2007
發帖數目: 666
發表於: 2011-05-16 on 22:29
其实落飛都吾係一定得,3落飛馬一隻入Q.其餘2隻冇左影. 我覺得好多時要睇馬房習慣係乜時段落飛.可惜冇統计过呢方面.

Profiles of niconbenny   
bluechips

註冊於: 02/04/2006
發帖數目: 302
發表於: 2011-05-16 on 23:13
Quote:

On 2011-05-16 21:41, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-16 21:36, bluechips wrote:
Quote:

Blueclips兄,我講嘅嘢通常都有白紙黑字,唔會亂吹嘅!
15/5 15:01 R5 13 1,098.8k 5.35

只是W彩池嗎?

怪你話我吹水嘅!

你無吹水, 你只是只見W彩池.

難道你沒有見Q, Qp, P, 孖寶彩池.
你是否沒有這個資訊, haha

Profiles of bluechips   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-17 on 08:49
Quote:

On 2011-05-16 23:13, bluechips wrote:
Quote:

On 2011-05-16 21:41, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

只是W彩池嗎?

怪你話我吹水嘅!

bluechips兄,如果你想知道所有彩池的落飛,小弟都可以提供,不過幾位c兄好似係講緊W.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-05-17 on 10:08
個人陰毛論而言,如財源來輸嘅錢真係來自廐騎相關人事,隻獵豹小子同隻自家威已經執凸隻財源來輸嘅錢lu,尾場仲串埋條PQ添,真係肥過豬呀!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-17 on 11:09
Quote:

On 2011-05-16 23:13, bluechips wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

只是W彩池嗎?

怪你話我吹水嘅!

哦!Blueclips兄原來你講13號所有彩池嘅投注額共6百幾萬,咁下次就要講得清楚啲啦!我冇睇過此馬其他彩池投注額,因為我都冇買佢唔多關我事,至於你問我有冇其他彩池嘅投注額,就算我話有,你都未必信啦
至於啲飛話係外圍打落去,我個人就唔多認同,理由就係如果外圍補飛,冇必要揀到啲馬差不多入哂閘才打入去,一個唔好彩部機有小小問題打唔切入去,跑出嚟啲錢邊個賠先,有邊個外圍佬肯孭依條飛先?反而啲馬一到哂閘前未入閘就著燈,嗰啲就多數係外圍補飛入去啦!至於差不多入哂閘才打飛入去嘅係乜嘢人,你諗有乜嘢人會驚蝕底分薄左俾人見到而有時間俾人跟風,就知係乜嘢人啦!唔通係你同我咩?係唔係?(以上純屬個人意見, 如有相同,實屬巧合,歡迎其他網友發表意見)

Profiles of JimmyMa   
bluechips

發表於: 2011-05-17 on 13:49
Quote:

bluechips兄,如果你想知道所有彩池的落飛,小弟都可以提供,不過幾位c兄好似係講緊W.

如果你的資訊比TQ快, 請提供.

bluechips

發表於: 2011-05-17 on 13:58
Quote:

On 2011-05-17 11:09, JimmyMa wrote:
至於你問我有冇其他彩池嘅投注額,就算我話有,你都未必信啦

怎會唔信, 現今資訊是公開的.

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款