登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 練馬師最常用一招
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 練馬師最常用一招
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-20 on 17:29
Quote:

On 2011-05-20 15:49, kamchung wrote:
唔多同意此見解,是雙龍出海。邊只贏面高,睇試大閘就知道啦,風火神駒試果課大閘按韁下完成高速。21.5-21.5最后八百米。睇完呢課大閘就知道機會好高啦。第一志願出賽權用在風火神駒,而不是加洲財子。人家擺明車馬,只是你唔信姐。

15-05-2011
14:57 沙田
星期日 六環彩 5 場 5 多贏勁駒 + 7 進攻足球
6 場 2 軍士 + 14 幸運來
7 場 3 獵豹小子 + 9 添福駿驥
8 場 1 喜惑 + 10 快利多
9 場 11 風火神駒
10 場 5 漸信良駒 + 7 華利多 +
10 善戰 $10

你2008年都已經有500多項馬後炮,到2011仲話有8千一萬添!唔好係度馬後炮啦,要認屎認忽就學我咁攞張飛擺上嚟,就威啦!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-20 on 18:00
Quote:

On 2011-05-20 17:25, home wrote:
kam兄,我又真係唔知你D數據邊度黎,看來你的檢查下你的資料庫了。

風火神駒,並不是歷來試1000米草閘,最後八百歷來最快的馬。

就算末段四百系最快又點? 天文台話啱啱當時有陣特強嘅強風吹至,係順風吹,所以咪末段時間快左咁多囉!乜你地唔知順風走係快好多咩

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-20 on 18:00
一年先一次半次幾千銀的六環彩,就認屎認庇。總要買幾百銀先中幾千銀,真掉臉。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-20 on 18:05
Quote:

On 2011-05-20 18:00, kamchung wrote:
一年先一次半次幾千銀的六環彩,就認屎認庇。總要買幾百銀先中幾千銀,真掉臉。

盲毛,唔該你真係要撑大雙眼睇清楚我收幾多錢啦!
唔通我好唔過你用600元買Q.QP2x3收嗰2千幾就認屎認忽咩!

龍王kamchung

發表於: 2011-05-20 on 18:36
8935 19/12/2008
19:15 沙田
星期六 孖寶 4 場 12 鎗臣
5 場 9 風火神駒 $10

$10.00 $2,565.50
8944 19/12/2008
21:08 沙田
星期六 獨贏及位置 5 場 9 風火神駒 $500

$1,000.00 $6,200.00
8947 19/12/2008
21:09 沙田
5 場 9 風火神駒 $50

$50.00 $12,827.50
8950 19/12/2008
21:12 沙田
星期六 連贏 5 場 8 陽明好好 + 9 風火神駒 $50

$50.00 $560.00
盲公,重溫下風火神駒,槍臣,第一次贏馬本人就中到正一正了。孖寶都收皮幾野啦,單棍就中啦,使咩左拖右拖啦。一場還要拖三只馬,先中個幾千銀。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-20 on 18:52
Quote:

On 2011-05-20 18:36, kamchung wrote:
8935 19/12/2008
19:15 沙田
5 場 9 風火神駒 $10

$10.00 $2,565.50
8944 19/12/2008
21:08 沙田
星期六 獨贏及位置 5 場 9 風火神駒 $500

$1,000.00 $6,200.00
8947 19/12/2008
21:09 沙田
5 場 9 風火神駒 $50

$50.00 $12,827.50
8950 19/12/2008
21:12 沙田
星期六 連贏 5 場 8 陽明好好 + 9 風火神駒 $50

$50.00 $560.00
盲公,重溫下風火神駒,槍臣,第一次贏馬本人就中到正一正了。孖寶都收皮幾野啦,單棍就中啦,使咩左拖右拖啦。一場還要拖三只馬,先中個幾千銀。

唉!叫左你唔好叫埋咁多平雞啦,攪到隻眼似盲毛咁,仲衰過我地啲阿伯。吓!乜2008年到2011年到依家最威就係得依次炸,咁就唔怪得你要踎係深圳倉仔過日子,仲要呃人3仟元做高級會員啦,咁我明白你點解你叫埋啲平雞攪到隻眼都變左盲毛囉!

龍王kamchung

發表於: 2011-05-20 on 19:02
你系唔系屬狗架,咁鍾意呱呱叫。睇相佬話我同屬狗的八字不格。對衝啊。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-20 on 19:36
Quote:

On 2011-05-20 19:02, kamchung wrote:
你系唔系屬狗架,咁鍾意呱呱叫。睇相佬話我同屬狗的八字不格。對衝啊。

我唔係呱呱叫,我係見你攞翻啲咸豐年所謂威水史出嚟哂,就真係笑九死人啦!乜咁耐先撞棍撞正一次炸!哈哈!你係DB都寸過我地唔少交費會員,最興就係你叫人 " 收皮 ", 以後想我唔釘死你就好難,
你咁寸,我仲撚寸呀!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-20 on 22:43
Quote:

On 2011-05-20 19:36, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-20 19:02, kamchung wrote:

我唔係呱呱叫,我係見你攞翻啲咸豐年所謂威水史出嚟哂,就真係笑九死人啦!乜咁耐先撞棍撞正一次炸!哈哈!你係DB都寸過我地唔少交費會員,最興就係你叫人 " 收皮 ", 以後想我唔釘死你就好難,
你咁寸,我仲撚寸呀!

占兄,小弟又覺得kam兄幾環保哦,一套彩票都可以用咁多次,用咁多年,真是環保馬神!抵讚!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
extrazero

註冊於: 12/12/2009
發帖數目: 35
發表於: 2011-05-21 on 01:27

又开始 跑马日前的 热身战

Profiles of extrazero   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款