登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 隻宇宙良駒甘Q冷
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 隻宇宙良駒甘Q冷
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-06-01 on 19:40
隻馬夠快丫,谷草又贏過,係衰個檔。
但一千米係對面直路尾起步,外檔蝕得無千二米甘傷,五十倍喎...賠率王要投佢一票先

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-06-21 on 17:06
船主, 我唔識評馬,請提供您宇宙良駒的意見。我只知道王志偉續牌成功多謝邊個幫佢?應該係葉楚航卦?

我驚師叔徐雨石有份幫. 徐雨石幫史卓棟,梁明偉贏第一場頭馬, 友情友義.

牌照委員會在下午召見王志偉前已出排位. 徐雨石醒王志偉瀟洒叻龍,宇宙良駒. 是否"友情友義"去馬???

Profiles of marko   
船主~~home

發表於: 2011-06-21 on 17:14
我都唔識秤呀,不過今場得十幾倍,好似唔係咁值搏?

我反而想留意下轉倉初出個隻~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2011-06-22 on 20:21
臨尾都無買,太熱了~~

marko

China
發表於: 2011-06-22 on 23:15
轉倉初出個隻果然取勝. 這叫"唔識秤馬", 船主你太客氣.

船主~~home

發表於: 2011-06-22 on 23:29
唔好玩啦,真心講句,呢D馬中左都唔值得有咩咁開心。

marko

China
發表於: 2011-06-22 on 23:39
什麼叫"唔值得有咩咁開心" ?? 好過我輸晒隻宇宙良駒 Q PQ

E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2011-06-23 on 01:29
Marko兄:

其實早兩晚前都提提你,唔好掂呢條志偉o既坐騎o住,我係現場睇佢個樣好似遊雲o禁,其實我係第三場開跑前,心想你會唔會買呢!當時真係通知你,清脆利落閘前退出最後,o的飛係去o西隻好友星威到,記住呀!宇宙良駒o尼系馬要爆都係留o番俾阿滇爆,阿滇騎漸信都唔要宇宙,就應該將隻宇宙秤低o的,好友星威o尼系馬係跟丁仔,唔係跟威哥o既,丁仔過多兩年有機會坐正o架!其實我地依家賭馬係賭人際關係,唔係真係賭隻馬,做得會員個個都有貨,最緊要係Face!

"温馨提示" 淡定有錢剩

Profiles of E-Pepper   
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2011-06-23 on 01:40
Marko:

船主兄O既Post内容好有味道o架!要o荅真o架!總之就係"高人"

Profiles of E-Pepper   
marko

China
發表於: 2011-06-23 on 09:19
我註冊在此網站三 四年, 問心一句, 我真正用心睇, 認真睇的post, 本來就只有船主的post, 不論佢寫任何野. 這是本人內心對誠信度的默認. 直至數天前, 我自己心知已增加一個, 就係 E-Pepper.

所以, 就算我可以話 E-Pepper賽後先寫post, ("我係現場睇佢個樣好似遊雲o禁,其實我係第三場開跑前,心想你會唔會買呢!當時真係通知你,.....) 我寧願早E-Pepper早D寫. 但由於本人內心對誠信度的默認. No hard feeling.(sorry,唔識譯)

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款