登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 如果你想贏錢
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 )
Author 如果你想贏錢
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-07-03 on 15:16
Quote:

On 2011-07-03 14:21, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-03 11:18, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-07-02 17:50, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-01 00:03, RyanMorre wrote:
Quote:

On 2011-06-30 23:44, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-06-30 23:35, RyanMorre wrote:
Quote:

On 2011-06-30 21:38, JimmyMa wrote:
Kam兄,你就唔好玩RM仔啦,佢請教你,你又耍人,咁你身為前輩就好冇風度喎!如果RM仔直接問我,我就一定會話佢知嘅。不過,講開又講明日嘅賽事都係你嘅世界囉,贏多啲啦!

Jim sir
點解達哥個隻肯定贏得呢?

老占唔睬你啊,唔系一定贏得,只不過贏面有七成左右啦。排四檔有利,質新進步,演出穩定。加上晨課靚。唯一對手(駿方)小將減十磅威力大。都系大熱Q。吳家晉(飛躍之駒)都贏面好大架,上次跑左1300米都贏,今次跑1400應該無問題掛。

如果揀W 我真係會揀駿方
享其成 太熱喇, 好唔值

值唔值唔系你同講架,系練馬師覺得值唔值19.5W,練馬師當然睇透呢場對手超弱。贏面有八九成先會落飛到19.5贏馬,位置得1.0渣。

你成日中埋啲咁嘅馬,咁就唔怪得你2008到2011馬季都要食粥水囉!

增廣賢文(講得對(來說事非者,便是是非人!!!多謝魔兄用心良苦教導!!!

來說事非者,便是是非人!!!乜依兩句嘢係魔仔教你咩?咁out嘅?依家唔興架啦!我剩係知無聲狗會咬死人炸!所以我對啲陰陰笑,唔聲唔聲嘅人就特別有提防之心囉!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-07-03 on 15:36
Quote:

On 2011-07-03 15:16, JimmyMa wrote:

來說事非者,便是是非人!!!乜依兩句嘢係魔仔教你咩?咁out嘅?依家唔興架啦!我剩係知無聲狗會咬死人炸!所以我對啲陰陰笑,唔聲唔聲嘅人就特別有提防之心囉!
[/quote]

kam兄唔係...

http://www.tudou.com/programs/view/HJf3ioRnhuI

喎占占,佢多嗲到無敵呀!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-07-03 on 15:43
Quote:

On 2011-07-03 15:36, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-07-03 15:16, JimmyMa wrote:

kam兄唔係...

http://www.tudou.com/programs/view/HJf3ioRnhuI

[/quote]
所以我咪咁鍾意佢囉!佢咁清純可愛,話因為欣賞魔仔先嚟DB玩,可以講啲咁大大嘅謊言,就知佢思想好單純,係現今世上,咁思想單純嘅人就唔係有幾多個啦!

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-07-03 on 19:12
Quote:

On 2011-07-03 15:43, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-07-03 15:36, rickytlb wrote:
Quote:

kam兄唔係...

所以我咪咁鍾意佢囉!佢咁清純可愛,話因為欣賞魔仔先嚟DB玩,可以講啲咁大大嘅謊言,就知佢思想好單純,係現今世上,咁思想單純嘅人就唔係有幾多個啦!
[/quote]清純,你老幾啊,掉你祖宗十八代啊,你以為你識玩人啦,沒見過大蛇苛尿,死老野,收皮啦,就快去見驃叔啦,唔能掉你都當我流架。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-07-03 on 20:08
Quote:

On 2011-07-03 19:12, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-03 15:43, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

kam兄唔係...

清純,你老幾啊,掉你祖宗十八代啊,你以為你識玩人啦,沒見過大蛇苛尿,死老野,收皮啦,就快去見驃叔啦,唔能掉你都當我流架。
[/quote
哎呀!好過引呀!嗱,Ricky生,我都話Kam兄係一個非比尋常嘅普通人啦,不過計起嚟kamkam你都成51歲囉,都俾人叫你阿叔啦,我都係高你一級遮,你咁燥,可能你去見驃叔仲快過我喎!哈哈

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-07-03 on 22:46
Quote:

On 2011-07-03 19:12, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

kam兄唔係...

清純,你老幾啊,掉你祖宗十八代啊,你以為你識玩人啦,沒見過大蛇苛尿,死老野,收皮啦,就快去見驃叔啦,唔能掉你都當我流架。
[/quote]
呀大蛇,請你唔好講粗口。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-07-03 on 23:04
Quote:

On 2011-07-03 22:46, home wrote:

呀大蛇,請你唔好講粗口。

[/quote]

船主,我幫你搵咗隻歌仔送俾kam兄聽呀...

http://www.tudou.com/programs/view/5eTgs1zY62A

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款