登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 麻煩幫我分析下呢匹馬
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 麻煩幫我分析下呢匹馬
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-07-06 on 14:53
Quote:

On 2011-07-06 14:40, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-07-06 14:34, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-06 14:26, rickytlb wrote:
都係等kam兄出嚟俾啲意見穩陣啲喇!有請...kam兄)))

風雲勇子--贏馬綸仔負114磅,其后雙重加磅跑到氣管多血,久休復出。負133磅。五歲馬。排五檔。只睇雙重加磅達19磅對於一只五歲馬來講應該消化不了。其它都唔使睇啦。能贏馬加達19磅必定要是出賽次數少的年輕3.4歲處於較低班次大超班馬。此類馬一季也沒有幾多只。所以唔睇好。

咁kam兄你認為呢場都係老正賽果多啦?老爆+打靶係咪呢?

一定爆評分沒盡,單睇蹄下敗將(大把在手)再出都可贏到的馬無得跑就知啦,加上告東尼要爭冠軍練馬師,呢只牌面馬用韋達,贏馬有七成以上,本來有力威恊佢的馬有二只(可惜都排在外檔,(活力至寶)排外檔機會打折扣,喜勁飛又排12檔。變成呢場馬佢機會一支獨秀。三檔能跟能鬥。應該是SURE-WIN

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-07-06 on 15:04
Quote:

On 2011-07-06 14:53, kamchung wrote:
Quote:

一定爆評分沒盡,單睇蹄下敗將(大把在手)再出都可贏到的馬無得跑就知啦,加上告東尼要爭冠軍練馬師,呢只牌面馬用韋達,贏馬有七成以上,本來有力威恊佢的馬有二只(可惜都排在外檔,(活力至寶)排外檔機會打折扣,喜勁飛又排12檔。變成呢場馬佢機會一支獨秀。三檔能跟能鬥。應該是SURE-WIN

大至明白kam兄對呢場馬嘅解說,再請教kam兄今晚爆冷指數較高會係邊場呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2011-07-06 on 15:13
Quote:

On 2011-07-06 15:04, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-07-06 14:53, kamchung wrote:
Quote:

大至明白kam兄對呢場馬嘅解說,再請教kam兄今晚爆冷指數較高會係邊場呢?

四場較亂,無重心場合,大熱門六六駿駒,超勁精神,都唔覺得有咩特出之處,呢場無心水,睇跑馬好過。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2011-07-06 on 15:26
Quote:

On 2011-07-06 15:13, kamchung wrote:

[/quote]四場較亂,無重心場合,大熱門六六駿駒,超勁精神,都唔覺得有咩特出之處,呢場無心水,睇跑馬好過。
[/quote]

咁啱呢場又係RM仔嘅重心場次,佢揀3、4、7、10,我就月全蝕果晚對住個月亮誓神劈願咁講一定要支持RM仔,響佢4隻中揀2隻買對碰wp+雙Q,唔知kam兄有冇興趣接我呢個波呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2011-07-06 on 15:36
Quote:

On 2011-07-06 15:26, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-07-06 15:13, kamchung wrote:

四場較亂,無重心場合,大熱門六六駿駒,超勁精神,都唔覺得有咩特出之處,呢場無心水,睇跑馬好過。
[/quote]

咁啱呢場又係RM仔嘅重心場次,佢揀3、4、7、10,我就月全蝕果晚對住個月亮誓神劈願咁講一定要支持RM仔,響佢4隻中揀2隻買對碰wp+雙Q,唔知kam兄有冇興趣接我呢個波呢?
[/quote]無咩意見。伍碧權(今晚有料到)出三只都有錢分。玩條三串七。

龍王kamchung

發表於: 2011-07-06 on 19:20
Quote:

On 2011-07-06 15:36, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-06 15:26, rickytlb wrote:
Quote:

[/quote]無咩意見。伍碧權(今晚有料到)出三只都有錢分。玩條三串七。
[/quote]伍碧權真系有料到啊。

RM仔RyanMorre

註冊於: 20/08/2010
發帖數目: 452
發表於: 2011-07-06 on 19:22
Quote:

On 2011-07-06 19:20, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-06 15:36, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

無咩意見。伍碧權(今晚有料到)出三只都有錢分。玩條三串七。
[/quote]伍碧權真系有料到啊。
[/quote]

kam兄 認真犀利=]

Profiles of RyanMorre   
rickytlb

發表於: 2011-07-06 on 19:28
幫你發緊功喇kam兄

风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-07-06 on 19:35
老伍果然有料到喔.我傻傻地買左7-5

Profiles of zwn770923   
龍王kamchung

發表於: 2011-07-06 on 20:54
點解神勇馬車咁冷架·???知道呢場必爆都唔敢買佢。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款