登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 今季貼率王及積分王榜
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 今季貼率王及積分王榜
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-07-11 on 22:19
Quote:

On 2011-07-11 21:28, samana wrote:
Quote:

On 2011-07-11 17:12, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-07-11 10:41, samana wrote:
Quote:

On 2011-07-10 19:02, home wrote:
最後名次為

積分王三甲

1 ABCDEFGHIJKLMNOPQR 27 5 11 9 29 219.5
2 abcxyz 20 15 6 6 27 194
3 samllkeung 19 17 7 6 28 194

賠率王三甲

1 horseanalyst 266.7
2 hinchung 240.2
3 deniswong 235.8

恭喜各位會員。

恭喜各位師兄,下季小弟向各位學習,争取更好成積!

今季好似曾經見Sam哥你一度迫近榜首嘅Hinchung,點知你倆臨門脚軟,埋門你仲俾人過哂添,可惜!可惜! 上季我都玩左一陣,點知成曰掛住刨馬就唔記得左,咁下季就一於跟你玩埋一份先

其實小弟就最希望Kam兄能賞面參加,等小弟多些學習機會,唔知有冇榮幸呢?

如果玩積分王,估計冠軍必屬我,大口氣左的啊。上名率應該達80%入三甲,勝出率有五成左右,則話一季應該有30W30P右左啦。保守估計。不過全部陽大熱門,1.5倍到3.5倍左右的馬。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2011-07-11 on 23:48
Quote:

On 2011-07-11 22:19, kamchung wrote:
如果玩積分王,估計冠軍必屬我,大口氣左的啊。上名率應該達80%入三甲,勝出率有五成左右,則話一季應該有30W30P右左啦。保守估計。不過全部陽大熱門,1.5倍到3.5倍左右的馬。

積分王 係指定某一場選馬, 未必次次都係單純組別, 亦未必係自己心水場次。

Profiles of MML   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-07-12 on 01:20
Quote:

On 2011-07-11 23:48, MML wrote:
Quote:

On 2011-07-11 22:19, kamchung wrote:

指定場次就不好說了。則當我無講過。收回說話。

積分王 係指定某一場選馬, 未必次次都係單純組別, 亦未必係自己心水場次。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-07-12 on 10:52
Quote:

On 2011-07-11 21:28, samana wrote:
Quote:

On 2011-07-11 17:12, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-07-11 10:41, samana wrote:
Quote:

On 2011-07-10 19:02, home wrote:
最後名次為

積分王三甲

1 ABCDEFGHIJKLMNOPQR 27 5 11 9 29 219.5

賠率王三甲

恭喜各位會員。

今季好似曾經見Sam哥你一度迫近榜首嘅Hinchung,點知你倆臨門脚軟,埋門你仲俾人過哂添,可惜!可惜! 上季我都玩左一陣,點知成曰掛住刨馬就唔記得左,咁下季就一於跟你玩埋一份先

其實小弟就最希望Kam兄能賞面參加,等小弟多些學習機會,唔知有冇榮幸呢?

Sam兄,其實會唔會有人用不同嘅名玩依個遊戲嘅呢?例如: 我用,威猛哥,我唔醒,輸銀人....等等嘅名參召,但其實都係同一個人,咁我咪著數好多過喎! :

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-07-12 on 11:49
Quote:

On 2011-07-12 10:52, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

最後名次為

積分王三甲

賠率王三甲

恭喜各位會員。

Sam兄,其實會唔會有人用不同嘅名玩依個遊戲嘅呢?例如: 我用,威猛哥,我唔醒,輸銀人....等等嘅名參召,但其實都係同一個人,咁我咪著數好多過喎! :

你要次次威猛哥中先正有用㗎,輪流中有乜用呢?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2011-07-12 on 12:21
船主 不如下季多加臺個比賽是比勝出%及上名率?

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-07-12 on 13:23
Quote:

On 2011-07-12 12:21, dynamic wrote:
船主 不如下季多加臺個比賽是比勝出%及上名率?

哇,依果Size直情就量着Kam兄的身材做,我估Kam兄會参加的,船兄考慮下都好!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
dynamic

發表於: 2011-07-12 on 13:34
係要收費會員至可以玩

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-07-12 on 13:49
Quote:

On 2011-07-12 13:34, dynamic wrote:
係要收費會員至可以玩

咁你即係要俾Kam兄玩遮!

Profiles of JimmyMa   
dynamic

發表於: 2011-07-12 on 13:56
佢話的上名率咁高唔玩就浪費

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款